Κωνσταντίνος Βασάλος: Είναι ζευγάρι με την Αποστολία Λυβιάκη; [vid]

Κωνσταντίνος Βασάλος

Ποια είναι η hot μελαχρινή που βρίσκεται στο πλευρό του γοητευτικού παίκτη του Survivor;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο sexy παίκτης του Survivor που προκάλεσε «θόρυβο» όχι με την παρουσία του στο παιχνίδι, αλλά με την προσωπική του ζωή. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, στη θέα των κοιλιακών του έφυγαν τρέσες!

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου και η Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν έβγαλαν τα μαχαίρι και στο τέλος τα έστρεψαν και οι δύο εναντίον του Κωνσταντίνου. Κι εκείνος τι έκανε; Βρήκε νέα γοητευτική μελαχρινή -τούμπανο- να κυκλοφορεί.

Ολοκληρωτικό άδειασμα στον Κωνσταντίνο Βασάλο από τη Βασιλική Αγιαννοπούλου!

[dfp_ads id=236982]

Σε δύο insta stories, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μας συστήνει την Αποστολία Λυβιάκη. Η sexy μελαχρινή Χανιώτισσα αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδος στο bodybuilding και fitness στην κατηγορία bikini το 2013, ενώ μετράει πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό. Ο Κωνσταντίνος και η Αποστολία περνούν μαζί αρκετές ώρες στο γυμναστήριο, βγαίνουν για φαγητό και ίσως να μη σταματούν εκεί. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο.

«Φτάσαμε στην Αθήνα κι εδώ αυτό το καυτό αγόρι μας χρωστούσε τις μπριζόλες από τη Θεσσαλονίκη και μας έβγαλε να μας κεράσει. Βεβαίως και η Αποστολία…», λέει ο Ορέστης Τσανγκ στο βίντεο από κοινή τους έξοδο. Παρατηρούμε ότι η Αποστολία κάθεται κοντά… πολύ κοντά στον Κωνσταντίνο…

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και από αναρτήσεις που έχει κάνει η ίδια στο Instagram, η Αποστολία Λυβιάκη είναι ένα κορίτσι… θάνατος!

???????????? #biotechusahungary #fitness #store

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Liviaki ???????? (@apostolia_liviaki) στις