Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντά στην κριτική που δέχτηκε για το περιοδικό με το όνομα του!

Κωνσταντίνος Βασάλος

Τι λέει για τις αρπαχτές στα μαγαζιά;

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό DownTown και στη Βάλια Ζαμπάρα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά για την κριτική που δέχτηκε μετά το παιχνίδι του Survivor τόσο για το περιοδικό που βγήκε με το όνομα του, όσο και για τις αρπαχτές σε μαγαζιά.

Μία είναι η ερώτηση των ημερών. Πως σου ήρθε όλο αυτό με το Vasalos Magazine;

Αποφασίσαμε να κάνουμε για τους fans ένα περιοδικό, που είναι λεύκωμα με φωτογραφίες από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα. Δέχτηκα μια πρόταση, την αποδέχτηκα κι έτσι κυκλοφόρησε. Δεν είναι ούτε κίτρινο, ούτε τίποτα. Δεν το έχω μαζί να στο δείξω.

[dfp_ads id=236982]

Δεν σκέφτηκες μήπως είναι too much όλο αυτό;

Όχι γιατί δεν με προσβάλλει, ούτε με μειώνει. Φωτογραφικό υλικό από τη ζωή μου είναι. από τα μηνύματα που διάβαζα, οι fans ήθελαν να δουν φωτογραφίες, πως ήμουν πιο μικρός κλπ, έ για αυτό και δεν το σκέφτηκα καν.

Είδες τα σχόλια που σε έκραζαν φαντάζομαι.

Ναι τα είδα, Έλεγαν ότι έχω καβαλήσει το κανάλι.

Και εσύ τι λες γι’ αυτό;

Ούτε ψώνιο είμαι, ούτε καβάλησα κανένα καλάμι. Δηλαδή αν το περιοδικό λεγόταν DownTown θα είχε κανείς πρόβλημα; Το όνομα ήταν αυτό που χτύπησε λίγο περίεργα. Δεν έχω γίνει περιοδικό που θα κυκλοφορώ κάθε μήνα. Μια φορά έγινε και είναι απλώς ένα λεύκωμα.

Ήσουν ο πιο συγκρατημένος και ο πιο χαμηλών τόνων παίκτης του Survivor και δεν το περίμεναν κάποιοι από σένα. 

Εντάξει, φωτογραφικό υλικό έκανα, δεν βγήκα να πω ότι είμαι ο πιο ωραίος άντρας στον κόσμο. Δεν την έχω ψωνίσει. Αντί να τις ανεβάζω αυτές τις φωτογραφίες στο instagram, τις μάζεψα σε ένα περιοδικό.

Τα αρνητικά σχόλια σε φρικάρουν τελικά ή όχι;

Δεν υπάρχει κανένας που να έχει μόνο fans. Όλοι έχουν και haters. Και είμαι συνειδητοποιημένος ότι υπάρχουν αυτοί που με αγαπάνε και αυτοί που με κράζουν. Σε κανέναν δεν αρέσει να ακούει αρνητικά σχόλια, αλλά είναι λογικό να υπάρχουν κι αυτά.

Μέχρι το περιοδικό, πάντως δεν έλεγαν κακό λόγο για σένα. Τώρα λένε ότι το καβάλησες. 

Να σου πω την αλήθεια, στην αρχή με πείραξαν τα σχόλια που έλεγαν ότι είμαι ψώνιο, αλλά ξέρεις κάτι; Δεν έκανα τίποτα κατινίστικό. Δεν είπα για την προσωπική μου ζωή. Ένα λεύκωμα έκαναν, που δεν προσβάλλει κανέναν.

Το οικονομικό ήταν ένας λόγος για να το κάνεις;

Σίγουρα. Όλοι προσπαθούμε μέσα από τη δουλειά μας να βγάλουμε χρήματα.

Κάποιοι λένε ότι τα κάνεις όλα τα για λεφτά. Αρπαχτές σε μαγαζιά κλπ.

Γιατί ο υπόλοιπος κόσμος για ποιον λόγο δουλεύει; Δεν κατάλαβα. Υπάρχει κανένας που δουλεύει δωρεάν; Όλοι προσπαθούμε να επωφεληθούμε από το παιχνίδι. Λογικό δεν είναι;