Κωνσταντίνος Πλεύρης για Γεωργία Σιακαβάρα: «Σύντομα στο κτήμα μου ο γάμος μας»

Κωνσταντίνος Πλεύρης

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης επιβεβαιώνει πως ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Γεωργία Σιακαβάρα.

«Ησαΐα, χόρευε»… Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Γεωργία Σακαβάρα, που τον τελευταίο καιρό μονοπωλούν τα φώτα της δημοσιότητας, θα παντρευτούν με παπά και κουμπάρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα ON Time, ο γάμος θα γίνει στο σπίτι του μεγαλοδικηγόρου στην Παιανία.

Η δημοσιογράφος συνάντησε το ζευγάρι στα γενέθλια του PR man Νεκτάριου Σκαμνάκη στο «Blends» στη Γλυφάδα, πιο ερωτευμένο από ποτέ. «Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό», δηλώνει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα η Γεωργία Σιακαβάρα έχει επίσημη πρεμιέρα στην παράσταση «Γέρμα», ένα από τα σημαντικότερα έργα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα. Αφορά την ιστορία μιας παντρεμένης γυναίκας που δεν έχει τεκνοποιήσει και ο διακαής πόθος της για παιδί μετατρέπεται σε εμμονή.