Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι

Μαρία Σάκκαρη

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη διατηρούν σχέση εδώ και μερικούς μήνες...

Μεγάλη μέρα η Δευτέρα 7ης Ιουνίου για την Μαρία Σάκκαρη, καθώς η σπουδαία τενίστρια πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Roland Garros. Όταν το μεσημέρι της ίδιας μέρας έγινε γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού, θα βρεθεί στις εξέδρες του Court Suzanne-Lenglen για να δει τη Μαρία Σάκκαρη να αγωνίζεται στο Roland Garros, άρχισαν τα σχόλια…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του parapolitika.gr, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη διατηρούν σχέση εδώ και μερικούς μήνες, αλλά την έχουν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι ο 23χρονος Κωνσταντίνος δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της αγαπημένης του μια τέτοια μεγάλη και σημαντική μέρα για εκείνη. Βρέθηκε, λοιπόν, στο Παρίσι και στις εξέδρες του Court Suzanne-Lenglen για να στηρίξει και τελικά να πανηγυρίσει την Ελληνίδα τενίστρια στη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της.

Οι κάμερες απαθανάτισαν τον Κωνσταντίνο, να χειροκροτεί συχνά την αγαπημένη του κάθε φορά που έκανε επιτυχία κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον περασμένο Μάιο πήρε το απολυτήριό του από τον στρατό, από τη μονάδα του Έβρου όπου έκανε τη στρατιωτική του θητεία.

Στα προημιτελικά του Roland Garros, στο δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη, θα βρεθεί η Ίγκα Σβιάτεκ και έτσι η Ελληνίδα τενίστρια, μετά την περσινή φιναλίστ Σοφία Κένιν, θα κληθεί να ξεπεράσει και το εμπόδιο της κατόχου του τίτλου.