Κωνσταντίνος Καζάκος: «Είχαν θέμα με τον πατέρα μου, δεν γούσταραν που ξαναπαντρεύτηκε μετά το θάνατο της Καρέζη»

Κωνσταντίνος Καζάκος

«Ήθελαν μάλλον να γίνει μοναχός και να πάει στο Άγιον Όρος. Τέλος πάντων, υπήρχε ένα εμπάργκο», λέει ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε συνέντευξη στη Μαριλού Πανταζή και στο ένθετο Gala που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην παράσταση «Τέλος του παιχνιδιού» που έπαιζε μαζί με τον πατέρα του, αποκαλύπτοντας γιατί πολλοί συνάδελφοί τους δεν πήγαν να τη δουν.

«Είναι έργο ρεπερτορίου, πολύ δύσκολο, παίζεται συνήθως για δύο εβδομάδες. Εμείς το βγάλαμε ολόκληρη σεζόν, από Οκτώβρη σε Μάη, σε γεμάτο θέατρο. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στην Ελλάδα. Αλλά η πλάκα είναι ότι ελάχιστοι του σιναφιού είχαν έρθει να το δουν», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Γιατί δεν είχαν έρθει;

Γιατί είχαν μεγάλο θέμα με τον πατέρα μου. Δεν γούσταραν που ήταν κομμουνιστής και ότι ξαναπαντρεύτηκε μετά το θάνατο της Καρέζη. Ήθελαν μάλλον να γίνει μοναχός και να πάει στο Άγιον Όρος. Τέλος πάντων, υπήρχε ένα εμπάργκο. Οι ηθοποιοί δεν έρχονταν στο «Καρέζη» για να δουν τις παραστάσεις του Καζάκου, εκτός από ελάχιστους μόνο. Προσωπικά πιστεύω πως όσοι δεν ήρθαν, έχασαν, γιατί ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός, ο οποίος έπαιζε «παπάδες».