Κωνσταντίνος Καμέας: Ο παρουσιαστής της περιφερειακής τηλεόρασης που έκλεψε το ενδιαφέρον των μεγάλων καναλιών

Κωνσταντίνος Καμέας

Πρόκειται να τον δούμε σε κάποιο από τα κεντρικά κανάλια της Αθήνας;

Ήταν μόλις λίγους μήνες πριν που συστήναμε τον Κωνσταντίνο Καμέα στους αναγνώστες μας, αφού η παρουσία του στα τηλεοπτικά δρώμενα της Περιφερειακής Τηλεόρασης δεν μας άφησε αδιάφορους. Η τηλεοπτική του εκπομπή και ο τρόπος ο οποίος προσεγγίζει κάθε φορά τους καλεσμένους του φαίνεται πως δεν έκανε μόνο εμάς να τον προσέξουμε αλλά και πολλούς άλλους, μιας και το όνομά του τον τελευταίο καιρό πρωταγωνιστεί όλο και πιο πολύ στις τηλεοπτικές εκπομπές των καναλιών της Αθήνας, προβάλλοντας επανειλημμένα αποσπάσματα των τηλεοπτικών συνεντεύξεων της εκπομπής του και πολλές από τις δικές του δηλώσεις.

Ο Κωνσταντίνος Καμέας είναι πολύ γνώριμο πρόσωπο στην κεντρική Ελλάδα, με σταθερή παρουσία στην τηλεόραση για 20 χρόνια περίπου. Έχοντας παρουσιάσει σχεδόν όλα τα είδη ψυχαγωγικών εκπομπών, τα τελευταία δύο χρόνια μονοπωλεί τα βράδια των τηλεθεατών με το talk show STATUS στον ASTRA TV. Με τον χαρακτήρα του και τις συνεντεύξεις του, ο Κωνσταντίνος, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου οι καλεσμένοι του αισθάνονται άνετα να αποκαλύψουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους, κερδίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη των συνομιλητών του. Αυτό τους οδηγεί σε εξομολογήσεις που αφορούν τόσο την επαγγελματική τους όσο και την προσωπική τους ζωή και κάθε συνέντευξή του αποτελεί είδηση την επόμενη μέρα σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως και στο διαδίκτυο.

Στην ερώτησή μας προς τον Κωνσταντίνο Καμέα για το αν η επιτυχία του αυτή είναι σημάδι πως ίσως στο μέλλον τον συναντήσουμε σε κάποια από τις μεγάλες τηλεοπτικές συχνότητες, μας απάντησε: «Έχω δεχθεί κάποιες προτάσεις αλλά ποτέ δεν ήταν κάποια τόσο δυνατή ώστε να αφήσω όλα όσα κάνω στην πόλη που ζω και να την ακολουθήσω. Φυσικά κι είμαι ανοιχτός σε μία τηλεοπτική πρόταση για ένα project εκτός των ορίων της Κεντρικής Ελλάδας αρκεί η πρόταση αυτή να νιώσω πως με αντιπροσωπεύει, με εξελίσσει και με οδηγεί σε μονοπάτια πιο όμορφα από αυτά που ήδη βαδίζω».