Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για Μαρία Αντωνά: «Αμόρφωτο, κακομαθημένο, θρασύτατο κοριτσάκι»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

"Σουτ γιατί έχω πολλά να πω για τη γούνα σας που δεν σας συμφέρει καθόλου" τόνισε με νόημα, μέσα σε όλα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Πόλεμος δίχως τέλος μοιάζει αυτός που έχει κυρρήξει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για την Μαρία Αντωνά αλλά και η Μαρία Αντωνά για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Αρχικά οι δηλώσεις του γνωστού makeup artist και πρώην παίκτη του Survivor προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της όμορφης παρουσιάστριας στην οποία, στη συνέχεια, αντέδρασε εκ νέου εκείνος.

Έξω φρενών η Μαρία Αντωνά: «Είναι μόνο για λύπηση και μόνο αηδία μου προκαλούν»

Έτσι, τη νύχτα του Σαββάτου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επέλεξε να εξαπολύσει τα νέα του βέλη κατά της παρουσιάστριας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε σε ιστορία που δημοσίευσε πως «αι με τη δική μου τη σειρά θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό το αμόρφωτο, κακομαθημένο, θρασύτατο κοριτσάκι ότι αν δεν είχα ασχοληθεί έστω και λίγο μαζί της δεν θα είχε πάρει ούτε το 1% από τη δημοσιότητα μου. Δουλεύω 20 χρόνια, μέσα στην τηλεόραση, είμαι επαγγελματίας και δεν την βλέπω καν. Επίσης, όποιος παίκτης λέει κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο κοριτσάκι και τον συγκεκριμένο σύντροφο αρχίζει να απειλεί μονίμως τους πάντες. Επίσης, λέει ότι της έστειλαν στο προφίλ της τα stories μου. Θα ήθελα να πω ότι έχει φτιάξει τουλάχιστον 15, 20 ψεύτικα προφίλ όπου μπαίνει και βλέπει τα δικά μου stories μόνη της».

«Και επίσης θα ήθελα να μάθω στο αμόρφωτο κοριτσάκι ότι, όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι, εγώ θα απαντάω πάντα με την αλήθεια μου όσο και αν δεν αρέσει σε αυτό το αμόρφωτο κοριτσάκι. Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και δεν έχω καμία ανάγκη να ασχολούμαι».

«Και για να μην ξεχνιόμαστε και να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, στη δική σας εκπομπή και σε αυτή τη θέαση που σου έχουν δώσει, κάθε μέρα σχολιάζατε τι είπε χθες στο Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Έτσι ανεβήκατε 2, 3 μονάδες παραπάνω και μόλις βγήκα από το παιχνίδι ξαναέπεσε στο 2% και 3% η θεαματικότητα γιατί δεν είχατε να ασχοληθείτε με τον Εμμανουήλ. Σουτ, λοιπόν, γιατί έχω πολλά να πω για τη γούνα σας που δεν σας συμφέρει καθόλου. Για αυτό θα βάλω την τελεία εγώ» συμπλήρωσε, σε επόμενη του ιστορία, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.