Κωνσταντίνος Δανίκας: «Νιώθω πολύ περήφανος που είμαι μέρος των Άγριων Μελισσών»

Κωνσταντίνος Δανίκας

«Γνώρισα μέσα από τη σειρά καινούργιους ανθρώπους, υπέροχους καλλιτέχνες  και καταπληκτικούς συνεργάτες», λέει ο Κωνσταντίνος Δανίκας.

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Θάνο Ξάνθο. Ο ηθοποιός, που φέτος ενσαρκώνει το ρόλο του Φανούρη στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, αλλά και τι έχει αλλάξει πλέον στη ζωή του.

Τι σας έκανε να πείτε το μεγάλο «ναι» στις Άγριες Μέλισσες;

Οι συνεργάτες τι άλλο! Όταν πληροφορήθηκα ότι τη σκηνοθεσία την υπογράφει ο Λευτέρης Χαρίτος και το σενάριο η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, είπα πως αυτή η σειρά θα έχει σίγουρη επιτυχία. Γνωρίζοντας ύστερα και τους εκπληκτικούς συναδέλφους, μου γεννήθηκε και η σιγουριά μιας καλής συνεργασίας. Επίσης, βλέποντας τον κύριο Καραγιάννη και την παραγωγή να δημιουργεί όλες αυτές τις κινηματογραφικές συνθήκες, να υποστηρίζει όλα αυτά τα εξωτερικά και δύσκολα γυρίσματα, ένιωσα πολύ περήφανος που ήμουν μέρος αυτής της δουλειάς.

Περιμένατε την τόσο μεγάλη επιτυχία της;

Ναι το περίμενα, αλλά το αξιομνημόνευτο με τις Άγριες Μέλισσες, δεν είναι μόνο η επιτυχία. Αυτό που έκανε τη σειρά αυτή να ξεχωρίζει, να μείνει στις καρδιές και στις συνειδήσεις του κόσμου, είναι το ότι έδειξε ουσιαστικά στο κοινό πώς με τις κατάλληλες συνθήκες και την σωστή συνταγή μπορούμε να προσφέρουμε στην ελληνική τηλεόραση ακόμα και σε καθημερινό επίπεδο έργα κινηματογραφικού επιπέδου.

Τι έχει αλλάξει με τον ερχομό της σειράς στη ζωή σας και πώς διαχειρίζεστε την μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο;

Η αποδοχή του κόσμου, η αγάπη και η έκφραση μιας ευγνωμοσύνης είναι η ουσιαστικότερη αλλαγή που έχω παρατηρήσει στην καθημερινότητά μου. Το λιγότερο που μπορώ να πω, είναι ότι είμαι ευγνώμων απέναντι στην αγάπη του κόσμου, απέναντι στην αποδοχή της δουλειάς μας. Γνώρισα μέσα από τη σειρά καινούργιους ανθρώπους, υπέροχους καλλιτέχνες  και καταπληκτικούς συνεργάτες.