Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Ποια είναι σήμερα η σχέση της με την Acun Medya και τον Ατζούν Ιλιτζαλί;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δείτε όλα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία απάντησε και για τη σχέση της με την εταιρεία Acun Medya και τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Με την Acun Medya και τον παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί έχετε διατηρήσει επαφές;

Η σχέση μου με την παραγωγή είναι άριστη. Πρόσφατα, μάλιστα, μιλήσαμε για ένα λογιστικό θέμα. Εχουμε διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις, τόσο οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ όσο και της Acun Medya μου ευχήθηκαν στη γιορτή μου. Δεν σημαίνει πως όταν αλλάζεις κανάλι διακόπτονται οι σχέσεις.

Από την πρώτη μέρα του ξεκινήματός σου στην τηλεόραση έχουν γραφτεί και έχουν λεχθεί τα άπειρα για σένα. Κωνσταντίνα, θεωρείς πως δέχθηκες μπούλινγκ;

Είναι πολύ νωρίς για να σ’ το απαντήσω αυτό (σ.σ.: γέλια). Είμαστε στα 8 χρόνια, κάτσε να περάσει μια δεκαετία ακόμη. Καλή καρδιά και στο τέλος της ημέρας θα σου πω πως έμαθα πολλά μέσα από αυτά. Μεγάλωσα πριν από την ώρα μου, ωρίμασα…

Σου αφαιρέθηκαν στοιχεία της παιδικής σου αθωότητας;

Νομίζω ότι κάποια ακόμη τα διατηρώ, όπως το χαρακτηριστικό αυτό της αφέλειας που τόσο έντονα έχει ειπωθεί… Και χαίρομαι που την έχω. Είμαι Ροδίτισσα και μεγάλωσα με πολλή αγάπη. Είναι διαφορετικά για ένα παιδί να μεγαλώνει στην πρωτεύουσα και διαφορετικά σε επαρχιακή πόλη. Εγώ κάποια πράγματα τα έμαθα αλλιώς. Και χαίρομαι γι’ αυτό.

Υπήρξαν κάποιες λανθασμένες συμπεριφορές εκ μέρους σου για τις οποίες αναθεώρησες στη συνέχεια;

Στις ανθρώπινες σχέσεις ποιος δεν έχει κάνει λάθος; Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Δεν έχεις πάντα την οξυδέρκεια, την εμπειρία, τον αυτοέλεγχο, την ίδια υπομονή για να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση. Σε κάποια πράγματα έπρεπε να «ψηθώ» για να τα διαχειριστώ. Αργότερα θα ήταν καλύτερα. Δεν ορίζεις όμως πότε σου έρχεται κάτι.