Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αν ο Γιώργος Λιάγκας μου ζητούσε συγγνώμη θα απέσυρα την αγωγή, όμως εκείνος αρνήθηκε»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Γιώργος Λιάγκας
«Όπως μου είπε, θεωρεί πως δεν ειπώθηκε κάτι κακό για να ζητήσει συγγνώμη».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει μια αυτοκριτική σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι, και εξομολογείται: «Είμαι πιο σταθερή στις επιλογές μου και πιο σίγουρη γι’ αυτό. Διεκδικώ ό,τι θέλω πιο συγκροτημένα, με επιχειρήματα. Είμαι πιο ήρεμη στις προσωπικές και τις επαγγελματικές μου σχέσεις. Θα πω λιγότερα λόγια και πιο ουσιαστικά. Είμαι λιγότερο αυθόρμητη ίσως… Σίγουρα έχω κάνει αρκετά λάθη, αλλά αυτά με οδήγησαν σε αυτό που είμαι».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Γιώργος Λιάγκας: Γιατί επιμένει στην αγωγή;

«Του είπα ότι επειδή θεωρώ πως είπαν κάποια πράγματα που έθιξαν εμένα και την οικογένειά μου, θα ήθελα μια συγγνώμη και θα τα έπαιρνα όλα πίσω, θα απέσυρα την αγωγή. Όμως εκείνος αρνήθηκε».

Συγγνώμη στον τηλεοπτικό αέρα ή μεταξύ τους;

«Και σε προσωπικό επίπεδο και δημόσια. Όμως, εκείνος αρνήθηκε, γιατί όπως μου είπε, θεωρεί πως δεν ειπώθηκε κάτι κακό για να ζητήσει συγγνώμη. Διάβασα πως η πλευρά του αρνήθηκε το γεγονός πως εγώ ζήτησα αυτή τη συγγνώμη. Όμως τη ζήτησα και οφείλω να πω την αλήθεια. Από εκεί και πέρα, ούτε δικομανής είμαι, ούτε το κίνητρό μου είναι οικονομικό… Κάποια στιγμή είχαμε συναντηθεί με τον Γιώργο, με όλη τη θετική διάθεση -και από τις δύο πλευρές θέλω να πιστεύω-, δεν φτάσαμε σε μια συμφωνία, κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα, αλλά δεν θέλω να βγαίνουν προς τα έξω ανακρίβειες. Ούτε είναι ωραίο να το κάνουμε όλο αυτό σόου».