Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για δικαστική διαμάχη με Λιάγκα – Σταμάτη: «Το τελευταίο συμβάν ήταν το κερασάκι στην τούρτα»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
«Είναι σαν τρακάρισμα. Αν τρακάρεις πρέπει να δεις τι θα κάνεις».

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, μιλώντας για τη δικαστική της διαμάχη με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη με αφορμή σχόλια για το πρόσωπό της στην εκπομπή «Το πρω1νό», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε πως πλέον είναι κάτι που το διακωμωδεί, γιατί γενικότερα, σαν στάση ζωής, έχει μάθει να αφήνει τις κακές στιγμές πίσω της. Είναι, λοιπόν, μια διαμάχη που έχει λήξει; «Όχι, αλλά έχει παγώσει», λέει στο InStyle και τη Σόνια Καζόνι.

Η συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά (και αποτυπώθηκε από τον φακό των παπαράτσι) βοήθησε στο να αμβλυνθούν οι διαφορές τους; «Τελικά, δεν ξέρω αν βοήθησε ή όχι, γιατί όταν δύο άνθρωποι πιστεύουν κάτι διαφορετικό από εσένα, θα εξακολουθήσουν να το πιστεύουν ότι και να πεις. Εγώ πάντα προσπαθώ να μπω στα παπούτσια του άλλου και να δω γιατί κάνει κάτι, προσπαθώ να το δικαιολογήσω. Στο συγκεκριμένο, όμως, συμβάν δεν μπόρεσα να βρω δικαιολογίες».

Αν τρακάρεις πρέπει να δεις τι θα κάνεις

Νιώθει πως η μηνυτήρια αυτή αγωγή βοήθησε να κοπάσει γενικότερα ο σχολιασμός προς το πρόσωπό της; «Κοίτα, ότι έκανα έγινε για να μπει μια τελεία γιατί ήμουν ένα πρόσωπο που η συγκεκριμένη εκπομπή ασχολούνταν μαζί μου σε καθημερινή βάση. Το τελευταίο συμβάν ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ήταν η αφορμή όχι η αιτία. Και το κίνητρο μου δεν ήταν οικονομικό. Ήθελα να σταματήσει όλο αυτό και επειδή δεν είχα άλλο τρόπο, βρήκα αυτόν. Θα προτιμούσα να μην είχε χρειαστεί να φτάσω στα άκρα, να μην μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είναι σαν τρακάρισμα. Αν τρακάρεις πρέπει να δεις τι θα κάνεις. Αλλά καλό είναι να μην τρακάρεις. Θα σου πω, λοιπόν, πως δεν μου αρέσει αυτό που συνέβη, θα ήθελα να το έχω αποφύγει».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο InStyle που κυκλοφορεί.