Κωνσταντίνα Παγάνη: Το kick boxing, το μόντελινγκ και το φονικό που τη στιγμάτισε

Κωνσταντίνα Παγάνη

Την πανέμορφη Κρητικιά Κωνσταντίνα Παγάνη είδαμε φέτος στο My Style Rocks.

H Κωνσταντίνα Παγάνη είναι ένα όμορφο και δροσερό κορίτσι που διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ομορφιάς, αλλά τον Οκτώβριο του 2018 μια τραγωδία σημάδεψε για πάντα τη ζωή της, αφού ο θείος της σκότωσε τη μητέρα της σε καφετέρια της Κρήτης. Η Κωνσταντίνα αγαπάει το kick boxing και ασχολήθηκε πολλά χρόνια με το άθλημα. Όσο για το μόντελινγκ, ασχολήθηκε στις αρχές του 2017, ενώ μετά άρχισε να κυνηγάει το όνειρό της που ήταν η διάκριση σε ένα μεγάλο διαγωνισμό. Τα κατάφερε και το 2017 αναδείχθηκε στην Ατλάντα της Αμερικής στο διαγωνισμό Ms Transcontinental International Μις υφήλιος. Η μελαχρινή καλλονή έχει επιστρέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης με νέο λουκ αφού έκοψε τα μαλλιά της καρέ.

Μιλώντας στην ON time και τη Σάσα Σταμάτη, η Κωνσταντίνα αναφέρει ότι ετοιμάζεται να ανοίξει σχολή πυγμαχίας, παράλληλα έχει δηλώσει συμμετοχή και για το «Survivor», ενώ τέλος συγκινεί μιλώντας για την απώλεια της μητέρα της, αλλά και την εξαφάνιση του πατέρα της.

Από το «Μy Style Rocks» αποχώρησες νωρίς, τι κάνεις άλλο αυτή την περίοδο;

Αρχικά είμαστε σε καραντίνα, όμως παράλληλα ετοιμάζω μια σχολή η οποία έχει να κάνει με την πυγμαχία στις γυναίκες. Συγκεκριμένα ετοιμάζω ένα τμήμα που θα λέγεται FoRe BOX, το οποίο θα ασχολείται μόνο με τη γυναικεία πυγμαχία, την αυτοάμυνα και το χορό. Περιμένω να ανοίξουν τα γυμναστήρια, να οργανωθώ κι εγώ και να ανοίξω το τμήμα μου στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ζω. Αργότερα ίσως επεκταθώ και στην Αθήνα.

Επειδή ασχολείσαι με τον αθλητισμό θα πήγαινες στο «Survivor»;

Φυσικά θα πήγαινα. Θα ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα και επειδή ασχολούμαι χρόνια με τον αθλητισμό νομίζω ότι θα μου ταίριαζε. Θα σου αποκαλύψω ότι έχω δηλώσει ήδη συμμετοχή.

Πώς πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο;

Αποφάσισα να το κάνω διότι αγαπώ την πυγμαχία πάρα πολύ, είναι ένα άθλημα που το σέβομαι και το εκτιμώ γιατί το κάνω χρόνια. Έκανα πρωταθλητισμό στην πυγμαχία για περίπου 6 χρόνια, οπότε επειδή αγαπώ και τις γυναίκες ταυτόχρονα κι αγαπώ και την πυγμαχία, είπα λίγο να τα παντρέψω και να κάνω κάτι παρόμοιο με αυτό που διδάσκεται στην Αμερική αυτή τη στιγμή κι είπα να το φέρω στην Ελλάδα, γιατί είναι κάτι πρωτότυπο και κάτι που ενδιαφέρει το γυναικείο πληθυσμό, και λέγεται FoRe BOX. Το FoRe είναι ο παγκόσμιος οργανισμός κακοποιημένων γυναικών που εδρεύει στην Άτλαντα της Αμερικής. Αυτόν τον οργανισμό υπηρετώ από το 2017 όπου πήρα μέρος στα παγκόσμια καλλιστεία, εκπροσώπησα την Ελλάδα και πήρα την πρώτη παγκόσμια θέση ομορφιάς, αλλά με σκοπό. Έχει να κάνει με την εξάλειψη της βίας, ώστε να μην υπάρχουν κακοποιημένες γυναίκες. Επίσης αυτός ο οργανισμός από τότε που πήγα στα καλλιστεία με στήριξε, με στηρίζει και είναι στο πλευρό μου. Αποφάσισα λοιπόν να πάρω τα αμερικανικά δικαιώματα του FoRe και να δημιουργήσω ένα δικό μου τμήμα που θα ασχοληθεί με αυτό.

Όλο αυτό που έγινε με τη μητέρα σου που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο άραγε ξεπερνιέται ποτέ;

Σάσα μου, αυτό το πράγμα δεν ξεπερνιέται ποτέ, μαθαίνεις να ζεις με αυτό, μαθαίνεις να το έχεις μέσα σου, να το διαχειρίζεσαι κάθε ώρα και στιγμή κι φυσικά οι αναμνήσεις δεν φεύγουν. Απλά η μαμά μου ήταν πάρα πολύ δυνατή και πορεύομαι με αυτό.

Με τον μπαμπά σου έχετε επαφές;

Δεν έχω σχέσεις. Ο μπαμπάς μου έφυγε όταν ήμουν μικρή και από τότε δεν έχει ξαναδώσει σημεία ζωής.

Δεν είναι δύσκολα χωρίς γονείς;

Έχω τα αδέλφια μου. Είμαστε τέσσερα αδέλφια και είμαστε πάρα πολύ ενωμένοι και αγαπημένοι μεταξύ μας και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.