Κωνσταντίνα Μιχαήλ για φωτιές στην Ρόδο: «Τι γιορτή να κάνω σε έναν τόπο που κλαίει πάνω από τις στάχτες του»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Η ανάρτηση που έκανε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για τον τόπο καταγωγής της που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες με τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Αποσβολωμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις με τις φωτιές στην Ρόδο η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, όπου είναι κι ο τόπος καταγωγής της. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι αρχικά είχε σκοπό να γιορτάσει φέτος τα γενέθλιά της στο νησί, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε πόσο μάλιστα τώρα που οι κάτοικοι εκεί βιώνουν δύσκολες στιγμές.

«Είχα πει να γιορτάσω φέτος τα γενέθλιά μου στην υπέροχη Ρόδο στην οποία γεννήθηκα και περπάτησα τα πρώτα βήματα της ζωής μου. Δεν τα κατάφερα και τι γιορτή να κάνω σε έναν τόπο που μάχεται και κλαίει πάνω από τις στάχτες του.

Είναι ανώφελο ακόμα κι αυτό που γράφω αλλά η καρδιά μου ματώνει κι η ψυχή μου κι η σκέψη μου τρέχει κοντά σε αυτούς τους τόπους, στους ανθρώπους, στην καταπληκτική φύση, στα ζωάκια, στις περιουσίες, στα σπίτια, στα χωριά, στις γιαγιάδες, στους παππούδες, στα παιδιά που γεννιούνται και κάνουν τα πρώτα τους βήματα, όπως εγώ πριν πολλά χρόνια» έγραψε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.