Κωνσταντίνα: «Είχαν εμμονές και φαντασιώσεις, πίστευαν ότι είχαμε δεσμό»

Κωνσταντίνα

"Πράγματα απίστευτα, τα έχω ζήσει κι αυτά" εξομολογείται η Κωνσταντίνα.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Κωνσταντίνα στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε για τα περιστατικά λατρείας, την μεγάλη επιτυχία και τους… επικίνδυνους θαυμαστές.

Θυμάσαι κάποιο περιστατικό λατρείας τότε που ήσουν στο απόγειο της δημοτικότητας σου;

Είναι πολλά. Τι να πρωτοθυμηθώ; Θα σου πω κάποια που με άγγιξαν περισσότερο. Ένα ζευγάρι μου είπε ότι έβγαλε το παιδί του Κωνσταντίνα γιατί με λάτρευαν. Πραγματικά αυτό με έχει συγκινήσει. Μου έκανε εντύπωση, όταν δούλευα στο θέατρο το 2015 σε παιδική παράσταση, το τι ωραία λόγια μου έλεγαν τα πιτσιρίκια, που δεν με ήξεραν ως Κωνσταντίνα, αλλά ήμουν η νεράιδα – εγώ και η Μελίνα Κανά – και νόμιζαν ότι ήμασταν κάτι μαγικό. Κατέβαινα στην πλατεία και προσπαθούσαν να αγγίξουν το φόρεμα και το ραβδάκι μου. Θεωρούσαν ότι ήταν κάτι άπιαστο, σαν όνειρο. Μια άλλη φορά, σε μια συναυλία που ήμουν με τον Χρήστο Νικολόπουλο, μια γιαγιά με περίμενε απ’ έξω για να μου πει «ζω για να σε ακούω να τραγουδάς». Πάντα όταν κάνω εμφανίσεις δίνω την ψυχή μου και αυτό το καταλαβαίνει ο κόσμος.

Αντιμετώπισες κάποιον επικίνδυνο θαυμαστή; Έζησες ποτέ φόβο, αγωνία;

Το έχω ζήσει κι αυτό, γιατί κάποιοι άνθρωποι που θαυμάζουν τόσο πολύ κάποιους καλλιτέχνες έχουν εμμονές και φαντασιώσεις. Υπήρξαν κάποιοι οι οποίοι πίστευαν ότι είχαμε δεσμό! Πράγματα απίστευτα, τα έχω ζήσει κι αυτά. Απλώς ήμουν προσεκτική. Είχα και ανθρώπους που με προστάτευαν. Δεν μιλάω για μπράβους, αλλά δικούς μου ανθρώπους με τους οποίους έφευγα μαζί. Δεν ήμουν ποτέ μόνη.