«Κόλαφος» ο Χάρης Ρώμας – «Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας δεν πρέπει επιτέλους να σπάσει;»

Χάρης Ρώμας

" Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!" δηλώνει ευθέως ο Χάρης Ρώμας.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλησε ο Χάρης Ρώμας, με λόγο αιχμηρό, να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ειδικότερα, να απαντήσει σε δημοσίευμα εφημερίδας.

Ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο ότι σύντομα θα δεχτεί καταγγελίες. Το εν λόγω πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ, μάλιστα, συνοδευόταν από μια φωτογραφία του αγαπημένου καλλιτέχνη, στην οποία απεικονίζονταν ο ίδιος με ένα μικρό παιδί.

«Για γέλια, για κλάματα ή μήπως για οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιο σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην ρυπαροφυλλάδα του σήμερα;» αναρωτιέται στο κείμενο που επέλεξε ο Χάρης Ρώμας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του δημιουργού:

Η φωτογραφία με την οποία τεκμηριώνει την δήθεν αποκάλυψη και τις δήθεν καταγγελίες που δήθεν θα γίνουν εναντίον μου, είναι αναρτημένη στη σελίδα μου στο fb εδώ και δύο χρόνια και με απεικονίζει να κρατώ αγκαλιά τον λατρεμένο μικρούλη. Ποιός είναι αυτός; Είναι το ανηψάκι και βαφτιστήρι της πιο στενής μου συνεργάτιδας, εδώ και τριάντα χρόνια, της Άννας Χατζησοφιά. Την φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του μικρού σε οικογενειακό τραπέζι.

Ερωτώ το μεγάλο κομμάτι των «υγειών» Ελλήνων πολιτών: Στο Ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μία λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας.

Γιά γέλια,γιά κλάματα ή μήπως γιά οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιό σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην…

Δημοσιεύτηκε από Haris Romas στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ; Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!