Κόλαφος κατά του Τρύφωνα Σαμαρά – «Δε μπορεί να βγαίνει, να είναι αναιδέστατος και να έχει άποψη»

Τρύφωνας Σαμαράς

«Την άποψη να την έχει στην κομμωτική, που εγώ δε θυμάμαι ποτέ να έκανε κομμωτική, όλη του τη ζωή προσπαθούμε να γίνει μια τηλεοπτική περσόνα, για να γίνει σταρ».

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Παπάζογλου, που απάντησε για τον Σταμάτη Φασουλή, τον Τρύφωνα Σαμαρά και το J2US.

Ο Σταμάτης Φασουλής είναι ένας έμπειρος άνθρωπος, δε θεωρείς ότι έχει το κριτήριο για να αξιολογήσει που πηγαίνει και τι κάνει;

Κι εγώ αυτή την απορία έχω, τόση ανάγκη να πάει εκεί; Αν ήμουν ο Σταμάτης, θα έφευγα από αυτό το πράγμα. Αυτές που θα φύγουν ανέγγιχτες από εκεί, είναι η Μαρία Μπακοδήμου και η Σταυροπούλου, η οποία είναι τόσο ψεύτικη μ’ αυτά που λέει. Αυτοί που εκτίθενται είναι ο Φασουλής, που έχει ένα τεράστιο θεατρικό παρελθόν από πίσω του, κι η Βανδή. Η Βανδή δεν είναι φίλη μου, ούτε τη θαύμαζα ποτέ ως τραγουδίστρια, αλλά η γυναίκα τεκμηριώνει εξαιρετικά την άποψή της.

Θα συμμετείχες στο «Just the 2 of us» αν σου το πρότεινε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης;

Όχι αγάπη μου, γιατί θ’ άνοιγα τη γλωσσάρα μου και θα τις ξεφώνιζα όλες… δε μπορεί να βγαίνει ο Σαμαράς, να είναι αναιδέστατος και να μιλάει, επειδή «πουλάει» κι έχει τηλεθέαση, άρα ο Έλληνας θέλει το Φίφι του. Έχει την υποστήριξη του παραγωγού και βγαίνει ο Σαμαράς, ότι αυτός είναι και κανένας άλλος, κι έχει άποψη. Την άποψη να την έχει στην κομμωτική, που εγώ δε θυμάμαι ποτέ να έκανε κομμωτική, όλη του τη ζωή προσπαθούμε να γίνει μια τηλεοπτική περσόνα, για να γίνει σταρ, αυτό ήταν το απωθημένο του, το κατάφερε, μπράβο του.

Δημήτρης Παπάζογλου

Ο Σταμάτης Φασουλής είναι φίλος και συνεργάτης σου. Επικοινώνησες μαζί του για να του πεις τη άποψή σου για το σόου που συμμετέχει ως κριτική επιτροπή;

Είναι φίλος και συνεργάτης μου 25 χρόνια, αλλά δεν ξέρω τα οικονομικά του. Όταν οι άνθρωποι έχουν ανάγκες, δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ σε κάθε σπίτι τι μπορεί να συμβαίνει. Είναι πανέξυπνος άνθρωπος, δεν θα του τηλεφωνήσω να του το πω, είναι συνειδητοποιημένος στο τι κάνει, το γνωρίζει πολύ καλά.

Γιατί σ’ ενοχλεί ο Τρύφωνας Σαμαράς;

Δε μ’ ενοχλεί που είναι ο Σαμαράς εκεί, αυτός είναι, τον θέλουνε έτσι, χρόνια ταλαιπωρείται να τα κάνει αυτά και οικονομάει κιόλας, κάνει την τρέλα και το ψώνιο του, κι όλο κάπου πάει να εμφανιστεί στην επαρχία, σε κάποιο κλαμπάκι και θα τσιμπήσει» κάτι. Το μπανάλ «πουλάει», τι να κάνουμε; Ακόμα κι ο Παντελής Καναράκης κάνει το χορογράφο. Να σκηνοθετεί ο Γιώργος Βάλαρης τον μεγαλύτερο Έλληνα ηθοποιό, το Γιώργο Κιμούλη; Η γενιά μου έφερε πολιτισμό στην Ελλάδα.

Πια, δεν ξέρεις από που θα σου έρθει… αν έχεις το PR όλα είναι μια χαρά, εγώ δεν είχα ποτέ PR. Δεν ήμουν πότε με τα δύο μου πόδια στο χώρο, πότε ήμουν, πότε όχι. Θ’ αποφασίσω να φύγω από το θέατρο όταν θέλω, όχι όταν με διώξουν. Τη διαδρομή μου την έχω κάνει ολομόναχος.  Μόνο η Αλίκη Βουγιουκλάκη με πρότεινε, κανείς άλλος. Μόνο αν είναι γκόμενος ή γκόμενα θα προωθηθεί, μόνο τότε. Στο τραγούδι αρχίσαμε τώρα, ο γιος του Πλούταρχου, ο γιος του Αντύπα… υπάρχουν παιδιά με φωνές και δεν μπορούν να προωθηθούν. Γιατί ο Αντύπας δεν προώθησε κάποιον άλλο νέο τραγουδιστή;