Κόλαφος για το Power of Love! «Παίκτριες με γυάλινα μάτια… Όλα πλαστικά και σιλικονάτα»

Power of Love

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ξεσπά κατά του ριάλιτι…

Για το Power of Love και το Survivor μίλησε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αποστολάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο ENJOY της κυριακάτικης δημοκρατίας.

[dfp_ads id=236982]
Πώς κρίνετε την ποιότητα της φετινής τηλεόρασης;

Είναι η χειρότερη τηλεόραση των τελευταίων ετών. Τουρκικά σίριαλ, ριάλιτι μαγειρικής και επιβίωσης, τηλεπαιχνίδια και ελάχιστη μυθοπλασία. Άντε να δούμε το Survivor την πρώτη χρονιά, αλλά και τη δεύτερη; Γιατί; Ταυτιζόμαστε με αυτούς που τρέχουν για να φάνε καρύδες και νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση επειδή έχουμε να φάμε ψωμί; Σε αυτή τη συγκυρία αυτά τα προγράμματα αποχαυνώνουν τον τηλεθεατή. Το τηλεκοντρόλ της ύπνωσης δεν το αντέχω και το γυρίζω αδιάφορα. Οι άνθρωποι της καθημερινότητας που γίνονται χίλια κομμάτια είναι οι survivors της πραγματικής ζωής.

Το γεγονός ότι ένας Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός δείχνει στους Έλληνες ποια είναι η δύναμη της αγάπης μέσα από την Κωνσταντινούπολη πώς σας φαίνεται; Τι έχετε να πείτε για το Power of Love;

Αυτό δεν είναι το Power of Love, είναι το Power of sex! Παίκτριες με γυάλινα μάτια με χρωματιστούς φακούς επαφής, με ψεύτικα μαλλιά, νύχια, στήθος, χείλια, όλα πλαστικά και σιλικονάτα; Αυτή είναι η αληθινή ομορφιά; Η πορσελάνη; Η ομορφιά είναι στην απλότητα, στην αλήθεια. Η λάμψη προέρχεται από την ψυχή. Άσε που δεν συμφέρουν και σαν σχέση αυτές οι κοπέλες. Πρέπει να τους πληρώνεις κάθε μήνα τα κομμωτήρια για συντήρηση. Το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό και πραγματικά εξευτελίζουν την έννοια της αγάπης.