Κλέλια Ρένεση: Στη θάλασσα με το μαγιό της λίγο πριν έρθει ο πελαργός !

Η φωτογραφία της ηθοποιού από την παραλία...

Η Κλέλια Ρένεση μπορεί να μετρά αντίστροφα για την άφιξη του καρπού του έρωτα της με τον Μανού Τσάο, που σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα θα είναι κοριτσάκι, ωστόσο δεν σταματά τα πολύωρα γυρίσματα για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αλλά και τις μουσικές της υποχρεώσεις.

Αυτό το διάστημα πέρνα πολλές ώρες στο πλατό της σειράς, ώστε να ολοκληρώσει τα επεισόδιο του φετινού κύκλου πριν μπει στο τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και μπορεί κούραση της να είναι μεγάλη, η χαρά της όμως που θα γίνει μανούλα είναι σίγουρα μεγαλύτερη. Ο Μανού Τσάο από την άλλη, σύντομα ολοκληρώνει τις συναυλίες του και θα έχει ελεύθερο χρόνο να βρίσκεται δίπλα στην αγαπημένη του και στο μωράκι τους. Όταν ο καλλιτέχνης βρίσκεται στην Ελλάδα, διαμένει μαζί με την γυναίκα της ζωής του στο σπίτι της στο Παγκράτι, μια περιοχή που ο ίδιος έχει αγαπήσει ιδιαίτερα.

Το τριήμερο όμως, η Κλέλια Ρένεση φαίνεται πως βρήκε ευκαιρία να απολαύσει τον λαμπερό ήλιο. Η ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία της στην παραλία, όπου ποζάρει με το μαγιό της δίπλα στη θάλασσα και έγραψε: «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!