Η Κλέλια Ανδριολάτου απαντά για τη σχέση της με τον Ρένο Ρώτα

Κλέλια Ανδριολάτου

Η απάντηση της όμορφης ηθοποιού για την προσωπική της ζωή.

Η Κλέλια Ανδριολάτου μιλά στο περιοδικό YOU και στην Τίνα Μεσσαροπούλου για τους άνδρες και απαντά για τη σχέση της με τον Ρένο Ρώτα.

Στο «Μπρούσκο» είσαι το τρίτο πρόσωπο σαν Κλέλια θα μπορούσες να το κάνεις; «Όχι θέλω αποκλειστικότητα στις σχέσεις μου και αφοσίωση. Μου αρέσει και η συγκατοίκηση, θέλω να κάνω μικρή οικογένεια…

Έχεις ερωτευτεί; «Ναι, αλλά δεν κράτησε. Ωστόσο είναι ωραίο να τελειώνει κάτι έντονα, γιατί σου μένει…

Η μεγαλύτερη σχέση που έχεις κάνει; «Σχεδόν έναν χρόνο. Αλλά είμαι υπερ των σχέσων. Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα τελείωνε…

Τώρα πως είσαι; «Είμαι πολύ καλά και ευτυχισμένη!

Η σχέση σου με τον Ρένο Ρώτα ισχύει; «Εμείς πάντως κοροϊδεύουμε και λέμε ότι στο τέλος θα γίνουμε ζευγάρι… (γέλια). Πέρα από την πλάκα, όμως κάνουμε πολλή παρέα, υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και περνάμε ωραία, όπως άλλωστε και με τον υπόλοιπο θίασο της παράστασης «Ένα εξοχικό παρακαλώ» στο θέατρο «Αθηνα».

Σε ενοχλεί που κάθε φορά σου φορτώνουν και έναν νέο σύντροφο; Στο «Μπρούσκο» τον Μάνο Γαβρά, ακόμα και τώρα στο θέατρο τον Ρένο Ρώτα… «Στην αρχή στεναχωριόμουν. Έλεγα ότι θα μιλάνε άσχημα για μένα και θα τα πιστεύουν, αλλά μετά μου φάνηκε πολύ αστείο και βγαίναμε και κάναμε πλάκα μεταξύ μας.