«Κινούμαι ήδη νομικά κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου…»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος
«Θεωρώ ότι η πιο τίμια οδός είναι αυτή που ακολουθώ»!

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Έλλη Παπαγγελή φαίνεται πως θα τα βρουν στα δικαστήρια μετά την κόντρα τους που ξέσπασε πριν από λίγο καιρό, με αφορμή κείμενο του δημοσιογράφου. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραφε τα εξής: «Το “Παραιτηθείτε” δεν γεννήθηκε από Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι και λοιπούς κομματικούς φορείς. Διότι, μεταξύ άλλων, οι προαναφερθέντες είναι μάλλον ανίκανοι να οργανωθούν αποτελεσματικά σε μεταξύ τους συνεννόηση. Για το “Παραιτηθείτε” ευθύνονται δραστήριοι πολίτες, θιασώτες των social media, απαυδισμένοι από το ψέμα και τον καθεστωτισμό, γονατισμένοι από το δημοσιονομικό άχυρο που σπάει την πλάτη της καμήλας. Βέβαια, το εγχείρημα προσελκύει επικοινωνιακούς λαθρεπιβάτες, attention whores, επιτήδειους. Όμως, αυτά έχει η δημοκρατία. Δίπλα στο πνευματικό εκτόπισμα ενός Χρήστου Χωμενίδη καραδοκεί η φασίζουσα έκπτωση μιας Έλλης Παπαγγελή».

Η Έλλη Παπαγγελή, που στο παρελθόν είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όχι μόνο για τις σέξι εμφανίσεις και τις φωτογραφίσεις της, αλλά και για τις απόψεις που εξέφραζε περί ιστορίας και πολιτικής, δηλώνει στο ένθετο TV κους κους του κυριακάτικου Ελεύθερου Τύπου και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου ότι κινείται ήδη νομικά.

Πώς αντιμετώπισες τις πρώτες κριτικές σχετικά με την τηλεοπτική σου παρουσία; Κάποιες από αυτές ήταν αρκετά σκληρές…

Στην αρχή με πείραξε, ήμουν αρκετά στεναχωρημένη γιατί δεν ήμουν συνηθισμένη στην έκθεση και στη δημοσιότητα. Πλέον, έχω στο μυαλό μου ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και δεν με αφορά το να με κρίνουν άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν. Αν ο καθένας κοιτούσε τη δική του δουλειά και όχι το πώς θα σχολιάσει τον διπλανό του, όλα θα ήταν καλύτερα.

Τελικά, ποια είναι η απάντησή σου σε όλο αυτό που έχει προκύψει με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο;

Δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια σε όλο αυτό. Θεωρώ ότι η πιο τίμια οδός είναι αυτή που ακολουθώ! Κινούμαι, ήδη, νομικά και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω.

Έλλη Παπαγγελή