Κι όμως, δημοσιογράφος του MEGA ήθελε να γίνει ηθοποιός

Mega

"Χόρευα, τραγουδούσα, όπως τα περισσότερα παιδάκια δηλαδή και έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Είχαν τρομάξει οι γονείς μου" αποκάλυψε η παρουσιάστρια του MEGA.

Μπορεί την γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του MEGA να την κέρδισε ο χώρος των media, ωστόσο στην αρχή η καρδιά της χτύπαγε περισσότερο για εκείνον της υποκριτικής. Ο λόγος για την Στέλλα Γκαντώνα.

Η δημοσιογράφος που παρουσιάζει την εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε στην Real life και την Πολυξένη Κραμίχα.

Πότε κατάλαβες ότι θέλεις να γίνεις δημοσιογράφος;

Η δημοσιογραφία προέκυψε. Πιτσιρίκα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Χόρευα, τραγουδούσα, όπως τα περισσότερα παιδάκια δηλαδή και έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Είχαν τρομάξει οι γονείς μου! Εντέλει, σπούδασα στη Θεσσαλονίκη Ελληνική Φιλολογία και μετά ήρθε η δημοσιογραφία. Τώρα, θα μου πεις, εν μέρει και οι δημοσιογράφοι έχουμε μια σκηνική παρουσία και είναι και αυτό ένα μέρος της δουλειάς.

Έχεις εργαστεί σε πολλά πόστα. Ποιο προτιμάς;

Ξεκάθαρα είμαι παιδί της τηλεόρασης. Παρότι αρκετοί τη σνομπάρουν ή λένε πως δεν βλέπουν, εγώ αγαπώ την τηλεόραση και, για όσο καιρό κάνω αυτή τη δουλειά, θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Με τιμιότητα και χαμόγελο, πάντα.

Έχεις χρόνο για τον εαυτό σου;

Πάντα βρίσκεις χρόνο, αν θέλεις, και εγώ προσπαθώ πάρα πολύ είναι η αλήθεια. Μόλις ξυπνήσω θα κάνω οπωσδήποτε γυμναστική για να ξεκινήσει καλά η μέρα. Είναι μεγάλο αγχολυτικό. Προ πανδημίας, εννοείται ότι τα βράδια θα έβγαινα έξω να δω φίλους ή θα τους καλούσα για φαγητό στο σπίτι. Ό,τι κάνουν δηλαδή όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι.