Κι επίσημα χωρισμένοι Μιχάλης Μουρούτσος και Αναστασία Περράκη – Βγήκε το διαζύγιο έπειτα από 6 χρόνια

Μιχάλης Μουρούτσος

Το 2013 η είδηση του χωρισμού τους σόκαρε την εγχώρια showbiz, με τους δύο να χαράσσουν νέους δρόμους στη ζωή τους.

Και επίσημα είναι πλέον χωρισμένοι το τοπ μόντελ και πρώην Ρlaymate Αναστασία Περράκη και ο Ολυμπιονίκης του Τae Κwo Do, Μιχάλης Μουρούτσος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Secret” και της Σάσας Σταμάτη, το διαζύγιο μεταξύ της ξανθιάς καλλονής και του αθλητή έπειτα από πολλά χρόνια δικαστικής διαμάχης βγήκε. Το μοντέλο και ο Ολυμπιονίκης έχουν ήδη προχωρήσει στη ζωή τους μετά τον χωρισμό τους πριν από έξι χρόνια, από έναν γάμο που διήρκεσε τρία χρόνια.

Μιχάλης Μουρούτσος και Αναστασία Περράκη παντρεύτηκαν το 2010 στη Σαρωνίδα, στην Εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου, με κουμπάρους φίλους τους. Οι ιδιαίτερα ευτυχισμένες στιγμές ανάμεσά τους και τα γλυκά χαμόγελα δεν προμήνυαν αυτό που θα ακολουθούσε. Το 2013 η είδηση του χωρισμού τους σόκαρε την εγχώρια showbiz, με τους δύο να χαράσσουν νέους δρόμους στη ζωή τους. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι νωρίτερα το πρώην ζευγάρι είχε αποκτήσει μια κορούλα, την Ελενα.

Η όμορφη Αναστασία, πλέον, είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια με το γνωστό μοντέλο Χρήστο Μπίρμπα, ενώ, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της, ανακαλύπτει συνεχώς νέες πτυχές και ταλέντα που κρύβει. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, πριν από λίγο καιρό πήρε το πτυχίο της ως make-up artist, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη σχολή του Φρέντυ Καλομπράτσου.

Από την άλλη, δημοσιεύματα θέλουν τον Μιχάλη Μουρούτσο, μετά τον χωρισμό του από τη Λάουρα Νάργες, να διατηρεί σχέση με τη Μαρία Δελόγκα. Μάλιστα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης πριν από λίγο καιρό δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο, εκδηλώνοντας την αγάπη του. «Τίποτα στη ζωή δεν μας έρχεται τυχαία… Κάτι ήξερα που περίμενα…», έγραψε όλο νόημα, αναρτώντας παράλληλα μια κοινή φωτογραφία τους, όπου ποζάρουν χαμογελαστοί.