Κάτια Δανδουλάκη: Πρότεινα μόνη μου τη μείωση του μισθού στη «Ζωή της Άλλης»

Δείτε την συνέντευξή της

Η Κάτια Δανδουλάκη, που υποδύεται την κυρία Καλιφατίδη του επιτυχημένου καθημερινού σίριαλ του Mega,  φαίνεται απαλλαγμένη από την ανάγκη να διαχωρίσει τις δουλειές που έκανε με ετικέτες:
«Ευτυχώς μεγάλωσα χωρίς κόμπλεξ κανενός είδους. Δηλαδή δεν είχα ούτε το κόμπλεξ του τί σημαίνει ποιοτικό και μη ποιοτικό, τί εμπορικό και μη εμπορικό. Τί είναι το καλλιτεχνικό και αντιτίθεται προς το εμπορικό;»

Ενώ σχετικά με την κόντρα Χρήστου Λούλη – Ζέτας Μακρυπούλια δήλωσε πως «Η στάση μας στη ζωή δείχνει το πόση ποιότητα έχουμε ή όχι.»

Αν και η ηθοποιός δηλώνει πως πια δεν έχει καμία περιουσία, καταλαβαίνει ωστόσο, πως λειτουργεί μία επιχείριση για αυτό και σχεδόν πρότεινε η ίδια την μείωση του μισθού της στο σίριαλ «Η Ζωή της Άλλης».

«'Εχοντας κάνει επιχείριση πάρα πολλά χρόνια έχω καταλάβει ότι αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα ότι δεν μας εκτιμούν σωστά, ότι πέφτουμε σε υποτίμηση» και συμπλήρωσε ότι πρέπει να βοηθήσουν όλοι διαφορετικά δεν θα υπάρχουν δουλειές, άλλωστε η ίδια δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ την επιτυχία μιας δουλειάς της.

Δείτε το βίντεο: