Καθηλώνει η Βίκυ Χαντζή για τον πατέρα της – «Υποκλίνομαι στη δύναμη σου γενναίε μου»

Βίκυ Χαντζή

" Οι ρόλοι μας μπορεί να άλλαξαν πατέρα. Δεν σταματάς λεπτό όμως, να με διδάσκεις τι θα πει γενναιότητα, σθένος και αγάπη" γράφει η Βίκυ Χαντζή.

Τον δικό της Γολγοθά φαίνεται πως ανεβαίνει η Βίκυ Χαντζή όπως φρόντισε να ενημερώσει μέσα από τα social media τους διαδικτυακούς της φίλους. Η δημοσιογράφος προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από την οποία γνωστοποίησε τις δύσκολες ώρες που περνά ο πατέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Χαντζή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα μέσα από το Ογκολογικό Νοσοκομείο την οποία συνόδευσε ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο και εξέχουσα θέση στα hashtags είχε το #cancel_cancer.

«Και έρχεται η στιγμή που ξενυχτάς εσύ πάνω από το προσκεφάλι του για να δεις αν αναπνέει ή αν έχει πυρετό, όπως έκανε εκείνος… Στέκεσαι εσύ φύλακας άγγελος δίπλα του και του λες πόσο τον αγαπάς… όπως έκανε εκείνος. Τον κοιτάς εσύ στα μάτια και του λες πως όλα θα πάνε καλά, όπως έκανε εκείνος» σημειώνει, αρχικά, η δημοσιογράφος.

«Μετράς εσύ τις μπουκιές του για να βεβαιωθείς πως έφαγε καλά, όπως έκανε εκείνος. Τον κρατάς εσύ γερά από το χέρι και προσέχεις κάθε βήμα του, όπως έκανε εκείνος. Τον λιγώνεις εσύ στις αγκαλιές και στα φιλιά και τον κάνεις να γελά, όπως έκανε εκείνος… Οι ρόλοι μας μπορεί να άλλαξαν πατέρα… Δεν σταματάς λεπτό όμως, να με διδάσκεις τι θα πει γενναιότητα, σθένος και αγάπη».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viki Chantzi (@chantziviki)


«Το μόνο φάρμακο που μειώνει τις παρενέργειες… ξορκίζει τον φόβο και κάνει τον άνθρωπο να σηκώνει ανάστημα σε κάθε πρόκληση. Υποκλίνομαι στη δύναμη σου γενναίε μου…» καταλήγει η Βίκυ Χαντζή στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.