Κατερίνα Ζαρίφη: «Η Ελένη αναπνέει για την τηλεόραση και η τηλεόραση για την Ελένη»

Κατερίνα Ζαρίφη

"Αν υπάρχει ένα πλαίσιο καθαρής συνεργασίας, φυσικά θα ξανασυνεργαζόμουν με την Ελένη"

Στο TV Έθνος και στον Αλέξη Μίχα παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία αποκάλυψε εάν θα ξανά συνεργαζόταν με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και με την Ελένη Μενεγάκη.

Με τον Νίκο θα ξανασυνεργαζόσουν δηλαδή…

Ναι, και το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Με ξεκάθαρους ρόλους και κάνοντας ο καθένας αυτό που μπορεί να κάνει καλά. Είμαι της άποψης «καλύτερα να φορέσεις αθλητικά και να τρέξεις, παρά να σου φορέσουν γόβες που δεν μπορείς να τις περπατήσεις».

Ελένη Μενεγάκη. Μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας σου…

Τεράστιο.

Τι αναμνήσεις σου έχει αφήσει αυτή η συνεργασία και θέλω να μου πεις αν θα την επαναλάμβανες κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η Ελένη είναι το βασικό μου κομμάτι στην τηλεόραση. Αναγνωσιμότητας και αναγνώρισης. Έχω πολύ καλή σχέση με την Ελένη. Δύο φορές τον χρόνο πάντα την επισκέπτομαι, θυμόμαστε τα παλιά και περνάμε καλά. Είναι DNA. Αναμφισβήτητη τηλεοπτική χημεία. Δεν λέω «όχι» σε καμία συνεργασία, αρκεί πια να είναι προκαθορισμένο αυτό που θα κληθώ να κάνω. Δεν θέλω πισωγυρίσματα κάνοντας πράγματα που έχω ξανακάνει και ενδεχομένως βγουν «σούπες». Αν υπάρχει ένα πλαίσιο καθαρής συνεργασίας, φυσικά θα ξανασυνεργαζόμουν με την Ελένη. Η Ελένη έχει τηλεοπτικό «ψωμί». Φροντίζει και ανανεώνεται και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Η Ελένη αναπνέει για την τηλεόραση και η τηλεόραση για την Ελένη.

Κατερίνα Δαλάκα: «Τον πρώτο μήνα δυσκολεύτηκα στο Survivor… Υπήρχαν πολλές εντάσεις»