Κατερίνα Βρανά: «Με έριξαν σε κώμα για να με σώσουν, πάλευαν οι γιατροί για τη ζωή μου»

Κατερίνα Βρανά

"Όταν συνήλθα πια από το κώμα, ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω, ενώ δύο εβδομάδες μετά τυφλώθηκα", εξομολογείται η Κατερίνα Βρανά.

Το πιο αστείο κορίτσι του πλανήτη είναι από την Ελλάδα και παραδίδει μαθήματα ψυχής κάνοντας πλάκα ακόμη και με θέματα για τα οποία κάποιοι μιλούν χαμηλόφωνα, όπως ο θάνατος και η αναπηρία. Η Κατερίνα Βρανά εξομολογείται, με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια.

«Έπαθα διάτρηση εντέρου, άνοιξε δηλαδή μια τρύπα στο έντερό μου. Σημείωση: Το έντερο δεν πρέπει να έχει τρύπες, παρά μόνο μία στο τέλος. Το δικό μου ήθελε, φαίνεται, να έχει… εξαερισμό κι έτσι άνοιξε άλλη μία. Χύθηκαν όλα μέσα, με αποτέλεσμα να μολυνθεί το σύστημα και να πάθω σηψαιμία. Αυτό οδήγησε σε σηπτικό σοκ κι έπειτα σε πολυοργανική ανεπάρκεια, με ρίξανε σε κώμα για να με σώσουν, πάλευαν οι γιατροί για τη ζωή μου -υποθέτω κι εγώ πάλευα, αλλά δεν είμαι και σίγουρη, γιατί κοιμόμουν», λέει η Κατερίνα Βρανά και συνεχίζει:

«Κι αφού με σώσανε, με άφησαν σε κώμα συνολικά δύο εβδομάδες για να συνέλθω, και μετά, όταν συνήλθα πια από το κώμα, ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω, ενώ δύο εβδομάδες μετά τυφλώθηκα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη χοντράδα. Η παράλυση δεν με πείραξε τόσο πολύ γιατί γενικά μ’ αρέσει να τεμπελιάζω, αλλά την τύφλωση δεν την έκανα κέφι, ρε Ηλία, δεν σου το κρύβω. Θεώρησα πως ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Επίσης πανικοβλήθηκαν και οι γιατροί γιατί, σου λέει, από πού ήρθε κι αυτό τώρα»;