Κατερίνα Βρανά: «Ήταν από τους μεγαλύτερους φόβους μου»

Κατερίνα Βρανά

"Την πρώτη εβδομάδα που βγήκα από την Εντατική στην Ελλάδα με έπιασε άγχος μήπως πέσω σε κατάθλιψη" είπε η Κατερίνα Βρανά.

Η Κατερίνα Βρανά έδωσε συνέντευξη στο Gala και στον Κώστα Μπουρούση και μίλησε για το πως αντιμετώπισε το πρόβλημα με την υγεία της.

Ήσουν λοιπόν σε μια πολύ καλή φάση της ζωής σου όταν αρρώστησες. Δεν αναρωτήθηκες γιατί σε εμένα;

Ποτέ. Γιατί ξέρω γιατί. Επειδή ήμουν μ…ς. Αγνόησα κάθε σημάδι. Πήγαινα γυρεύοντας.

Από τη στιγμή που επανήλθες στην ενεργό δράση σε βλέπουμε αισιόδοξη, να αποδομείς αυτό που σου συνέβη, να το αξιοποιείς ακόμα και στη δουλειά σου. Δεν σε πήρε ποτέ από κάτω;

Ήταν από τους μεγαλύτερους φόβους μου. Την πρώτη εβδομάδα που βγήκα από την Εντατική στην Ελλάδα με έπιασε άγχος μήπως πέσω σε κατάθλιψη. Μέχρι τώρα όμως καλά πάει η φάση. Έχω ψυχολόγο την οποία έβλεπα από πριν, στην οποία πηγαίνω πού και πού για να ξασκαρτάρω και να ξεκαθαρίσω. Κι η οικογένεια κι οι φίλοι μου με βοήθησαν πολύ. Όποτε πήγαινα να αγχωθώ, το περιβάλλον μου λειτουργούσε κατευναστικά.

Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι με έσωσαν, οι γιατροί, οι νοσοκόμες κι η οικογένειά μου. Και ήταν το στυλ υποστήριξης που μου ταίριαζε. Με χιούμορ, με κατανόηση, με λίγο καφρίλα και με πολλή αγάπη.