Κατερίνα Τοπάζη: «Στοχοποιηθήκαμε πολύ ως ζευγάρι με τον Χρήστο Δάντη»

Κατερίνα Τοπάζη

"Υπήρχε μια κακία, μια ζήλια, μια περίεργη κατάσταση. Εγώ όταν γνώρισα τον Χρήστο, ήμουν ήδη επιτυχημένη" δήλωσε η Κατερίνα Τοπάζη.

Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Τοπάζη, η οποία αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Χρήστο Δάντη και για τον λόγο που χώρισαν αλλά και για τα «χτυπήματα» που δέχθηκαν όσο ήταν μαζί.

-Υπήρξε εποχή που ήσουν πρώτο όνομα. Γιατί αποτραβήχτηκες;

Με το που ξεκίνησα δισκογραφικά, έγινα πρώτο όνομα. Μετά ακολούθησε η σχέση μου με τον Χρήστο Δάντη και ύστερα από κάποια χρόνια παντρευτήκαμε και έγινα μητέρα. Κάπου εκεί λοιπόν, εγώ από μόνη μου, αποτραβήχτηκα και έδωσα πιο πολλή βάση στην οικογένεια και στη μητρότητα. Εκείνη την περίοδο της ζωής μου, θεώρησα πως αυτό έπρεπε να κάνω, δίνοντας στον τότε άντρα μου ένα προβάδισμα, μιας και ήμασταν και οι δύο καλλιτέχνες. Υποχώρησα λίγο εγώ, για να ασχοληθώ με τα της οικογένειας και εκείνος με την καριέρα του.

-Θεώρησες ότι δεν μπορείτε να κάνετε και οι δύο ταυτόχρονα καριέρα;

Πρωτίστως και πιο σημαντικό, είναι ότι ήθελα να ασχοληθώ με το παιδί, αλλά ήμασταν και ένα ζευγάρι που τότε «χτυπήθηκε» αρκετά. Υπήρχε μια κακία, μια ζήλια, μια περίεργη κατάσταση. Εγώ όταν γνώρισα τον Χρήστο, ήμουν ήδη επιτυχημένη. Το ότι πολλοί με ταυτίζουν μόνο μαζί του, είναι λάθος. Είχα ήδη μια σημαντική πορεία στο τραγούδι. Στοχοποιηθήκαμε πολύ ως ζευγάρι και είχε αρχίσει να με κουράζει. Δεν ήμουν ο άνθρωπος που παρουσίαζαν τα περιοδικά και τα κανάλια, η φιλόδοξη νεαρά η οποία ήταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο για να επωφεληθεί. Δεν το χρειαζόμουν, γιατί ήμουν από πριν πρώτο όνομα, αλλά σαφώς δεν είμαι και τέτοιος άνθρωπος. Έτσι λοιπόν όταν έγινα μαμά, ένιωσα την ανάγκη να αφοσιωθώ σε κάτι πολύ πιο αγνό.

-Στον χωρισμό σας με τον Χρήστο Δάντη, πιστεύεις ότι έπαιξε ρόλο ο «πόλεμος» που δεχτήκατε από τα μέσα;

Όχι, δεν έπαιξε ρόλο αυτό. Εγώ τα έβαλα με τον εαυτό μου για κάποιες «θυσίες» που τις έκανα από μόνη μου, χωρίς να μου τις ζητήσει κάποιος. Έβαλα τον εαυτό μου δεύτερο και αυτό δυστυχώς μου βγήκε στην πορεία. Άρα για όλα φταίμε εμείς και όχι οι άλλοι. Εμείς και οι επιλογές μας. Στράφηκα εναντίον μου και δεν ήμουν ευτυχισμένη μέσα στον γάμο, όπως πριν.