Κατερίνα Παναγοπούλου: Έξαλλη η παρουσιάστρια! «Δεν είπα κάτι όλο αυτό το διάστημα, αλλά τώρα…»

Κατερίνα Παναγοπούλου

"Θέλω λοιπόν να πω εγώ η ίδια πως..."

Τον τελευταίο καιρό, γράφτηκαν πολλά και ακούστηκαν πολλά, σχετικά με την Κατερίνα Παναγοπούλου και την ενδεχόμενη μετακόμισή της στην ΕΡΤ.

Η παρουσιάστρια παραμένει, ωστόσο, στο Star και συγκεκριμένα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα, κάτι που ανακοίνωσε η ίδια δημόσια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με μία δημοσίευση.

Η ίδια θέλησε παράλληλα με την ανάρτησή της, να δώσει ένα τέλος σε όσα σχόλια έχουν γραφτεί.

«Δεν είπα κάτι όλο αυτό το διάστημα, αλλά τώρα που άρχισε η σεζόν και μετά από όσα συζητήθηκαν και γράφτηκαν- και επειδή είδα χθες ότι συνεχίζεται να γράφεται παρά το ότι οι οριστικές αποφάσεις έχουν ληφθεί, ας ανακοινωθούν κιόλας…

Θέλω λοιπόν να πω εγώ η ίδια πως θα παραμείνω στην οικογένεια του STAR. Γιατί είναι μία οικογένεια με την ουσιαστική έννοια του όρου που στηρίζει τους ανθρώπους της κ θες να είσαι μέλος της.

Θέλω όμως να πω επίσης ότι πιστεύω πως στην ΕΡΤ θα γίνει μία πολύ σοβαρή δουλειά, ο Κωνστ. Ζούλας είναι εγγύηση για αυτό και θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι του Τύπου οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στην προσπάθεια που θα γίνει να φτιαχτεί μία νέα αντικειμενική και πλουραλιστική Δημόσια Τηλεόραση.

Καλή επιτυχία λοιπόν σε όποιον/ όποια συνάδελφο αναλάβει τελικά το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να τα λέμε στο κεντρικό δελτίο του STAR κάθε ΣΚ και βέβαια σταθερά μέσα από την Athens Voice.

Δεν είπα κάτι όλο αυτό το διάστημα, αλλά τώρα που άρχισε η σεζόν και μετά από όσα συζητήθηκαν και γράφτηκαν- και επειδή…

Gepostet von Katerina Panagopoulou am Mittwoch, 11. September 2019

Καλή μας σεζόν and remember don’t compromise with anything less than the star-s», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.