Κατερίνα Λιόλιου: «Ο έρωτας μου δημιουργεί ωραία συναισθήματα για να μπορώ να τραγουδάω ακόμη καλύτερα»

Κατερίνα Λιόλιου

"Αυτή την περίοδο προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη σε όλα τα επίπεδα" διευκρινίζει η Κατερίνα Λιόλιου.

Η Κατερίνα Λιόλιου έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά λίγο πριν ξεκινήσει εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί, του οποίου και θα ηγηθεί, στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και το κεφάλαιο έρωτας.

Είναι στις προτεραιότητες σου το κομμάτι της προσωπικής ζωής;

Είναι πολύ σημαντικό. Με θρέφει ο έρωτας. Μου δημιουργεί ωραίες εικόνες και συναισθήματα για να μπορώ να τραγουδάω ακόμη καλύτερα. Συνήθως τα κομμάτια που τραγουδάω τα έχουν γράψει συνθέτες με πόνο ψυχής, με αγάπη. Θέλω να μπορώ να τα αισθάνομαι ώστε να μπορώ και να τα μεταδίδω.

Αρά αυτή την περίοδο, που είσαι δημιουργική, ζεις και έναν παθιασμένο έρωτα;

Δεν θα σου απαντήσω αυτή την ερώτηση και θα σου εξηγήσω τον λόγο. Καταλαβαίνω ότι γίνεται σε όλους τους ανθρώπους που έχουν αναγνωρισιμότητα, λόγω του επαγγέλματος τους, αλλά δεν θέλω να μιλάω για αυτό το κομμάτι. Δεν μου αρέσει να δίνω αναφορά για την προσωπική μου ζωή. Είναι πολύ προσωπικά ζητήματα αυτά. Αντιλαμβάνομαι ότι όπως κάποιους τους αφορά ένα τραγούδι μου, κάποιους άλλους τους αφορά κάτι πιο προσωπικό. Θα σου πω όμως πως αυτή την περίοδο προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη σε όλα τα επίπεδα. Κάθε μέρα κάνω το καλύτερο που μπορώ για τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου.

Πως ένιωσες στο παρελθόν που η προσωπική σου ζωή βγήκε στη δημοσιότητα;

Δεν νομίζω να υπάρχει ηθοποιός, τραγουδιστής και γενικά οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο που να μην έχει γίνει γνωστή η προσωπική του ζωή. Στα σχεδόν δέκα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, υπάρχουν στιγμές επαγγελματικής αναγνώρισης, μιας προσωπικής επαφής που μπορεί να έγινε γνωστή, αλλά όλα είναι μέσα στη ζωή. Δεν με πειράζει.

Πηγή εικόνας: NDP Photo