Κατερίνα Λάσπα: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι αθεράπευτα ευθύς»

Κατερίνα Λάσπα

Όσα δήλωσε η Κατερίνα Λάσπα.

Η Κατερίνα Λάσπα έδωσε συνέντευξη στην Espresso και στην Βίβιαν Μπενέκου και σχολίασε την τηλεοπτική πραγματικότητα του σήμερα και παρουσιαστές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Υπήρξατε παρουσιάστρια για χρόνια. Σήμερα, παρακολουθώντας από μακριά, πώς κρίνετε τους Μενεγάκη, Κιανούργιου, Λιάγκα, Σκορδά και Κοκλώνη;

Θα σας τα πω με λίγα λόγια. Η Ελένη Μενεγάκη είναι καθιερωμένη τηλεοπτική αξία, η Κατερίνα Καινούργιου εργατική και πεισματάρα, ο Γιώργος Λιάγκας αθεράπευτα ευθύς, η Φαίη Σκορδά ειλικρινής κι αξιοπρεπής κι ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένα νέο δεδομένο επιχειρηματία – παρουσιαστή.

Ποια η τελευταία τηλεοπτική πρόταση που σας έγινε; Θα επιστρέφατε στην Tv;

Τις συζητήσεις που δεν φτάνουν on air δεν υπάρχει λόγος να τις συζητάμε. Υπάρχει κινητικότητα πάντα. Έχει ενδιαφέρον. Εγώ είμαι ερωτευμένη, πάντως, με το Real Talk, την τελευταία παραγωγή μου για τη Nova. Εκεί ήμουν παρουσιάστρια σε συνεντεύξεις με πολυσυζητημένους άνδρες, που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι. Άνδρες των οποίων η πορεία, το έργο κι η στάση ζωής τούς έκαναν να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σημαντικές προσωπικότητες, που αποτελούν έμπνευση, σημείο αναφοράς.