Κατερίνα Καραβάτου: Τι είπε για το φύλο του μωρού της;

«Η Αέλια θέλει πολύ να αποκτήσει έναν αδελφούλη, εμένα και τον Κρατερό δεν μας νοιάζει καθόλου το φύλο. Όμως όλοι οι δικοί μας φίλοι είναι σίγουροι πως θα είναι αγόρι...»

Η Κατερίνα Καραβάτου, όπως είπε στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People και την Σόνια Καζόνι, διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της με πιθανή ημερομηνία τοκετού την 21η Μαίου, ενώ δεν γνωρίζει ακόμα ο φύλο του μωρού καθώς στην αυχενική διαφάνεια ήταν τέτοια η θέση του που δεν φάνηκε. Όμως, εξαιτίας του τρόπου που έμαθε πως είναι έγκυος η Κατερίνα νιώθει πως το μωράκι τους θα είναι αγόρι.

«Η Αέλια θέλει πολύ να αποκτήσει έναν αδελφούλη, εμένα και τον Κρατερό δεν μας νοιάζει καθόλου το φύλο. Όμως όλοι οι δικοί μας φίλοι είναι σίγουροι πως θα είναι αγόρι, εκτός από τη μαμά μου και την κολλητή μου την Έλενα, που μόλις είδε το υπερηχογράφημα μου είπε ‘θα είναι κορίτσι. Ποζάρει!’». Η 4χρονη Αέλια, λοιπόν, ήδη γνωρίζει τα χαρμόσυνα νέα. «Ναι, της το είπαμε γιατί πρέπει να είμαι προσεκτική, να μην σηκώνω πράγματα, να ξεκουράζομαι αρκετά, δεν ήθελα να νομίζει πως συμβαίνει κάτι περίεργο, μην πιστέψει πως δεν μπορώ ή δεν θέλω να κάνω κάποια πράγματα μαζί της για κάτι που έχει να κάνει με την ίδια. Άλλωστε, το ήθελε πολύ και τώρα περιμένει να γεννηθεί το μωρό για να πάει να το δείξει στους συμμαθητές της στο σχολείο. Είμαστε σε αυτή τη φάση…..!».

Η Κατερίνα, που είναι πολύ δεμένη με την κόρη της, αναρωτιέται πώς θα είναι, με το καλό, όταν έρθει το νέο μέλος της οικογένειας, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες μανούλες που έχουν ένα παιδί και μεγάλη αδυναμία σε αυτό. «Έβλεπα πριν λίγες μέρες στον υπολογιστή μου φωτογραφίες της Αέλιας, από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε. Πρέπει να έχω τουλάχιστον 10 φωτογραφίες από κάθε μέρα της ζωής της και έχω μεγάλη αγωνία για να δω πως θα είμαι με το δεύτερο. Ήδη στο κινητό μου screen saver έχω μια φωτογραφία της Αέλιας. Και σκέφτομαι, δηλαδή τώρα θα τη βγάλω από εδώ αυτή τη φωτογραφία; Ή σκέφτομαι, για παράδειγμα, πως όταν με το καλό πάω να γεννήσω το μωράκι μας η Αέλια θα κάνει 5 μέρες να με δει; Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Πώς θα το διαπραγματευτούμε; Είναι μεγάλη η αγωνία μου», μου λέει, ενώ ως μαμά δύο παιδιών τη διαβεβαιώνω πως το δεύτερο μωράκι με ένα μαγικό τρόπο κερδίζει αμέσως τη δική του ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε ενός από την οικογένεια.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.