Κατερίνα Καινούργιου – Λάμπρος Κωνσταντάρας σε άγρια κόντρα με ευθείες επιθέσεις: «Εκτοξεύεις τόνους κακίας, θα μιλήσεις εσύ για μένα;»

Κατερίνα Καινούργιου

"Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση; Μ' αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους".

Σε μία νέα δημόσια κόντρα ενεπλάκησαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Τα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα επιδόθηκαν σε ένα… τουϊτερικό μπρα ντε φερ, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» το πρωινό του Σαββάτου (6/4).

«Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή και δεν είχα καμία άλλη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ατάκα που σχολιάστηκε τόσο στο πάνελ της Μπέττυς Μαγγίρα όσο και στα social media.

Μάλιστα, ένας χρήστης του Χ (πρώην Twitter) ανάρτησε screenshot με τη συγκεκριμένη δήλωση του δημοσιογράφου και η Κατερίνα Καινούργιου «σήκωσε το γάντι» και έσπευσε να απαντήσει, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της.

«Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση;», έγραψε η παρουσιάστρια του Alpha με ειρωνική διάθεση και συμπλήρωσε: «Δεν θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν άργησε να μπει στη συζήτηση, χρησιμοποιώντας σκληρό λόγο απέναντι στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχεις συνηθίσει να μην σου απαντούν μάλλον ή να είναι δουλοπρεπείς. Προφανώς δεν έχετε βίντεο να δεις τις εκπομπές σου και τους τόνους κακίας που έχεις εκτοξεύσει και θα μιλήσεις ΕΣΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ για κακό άνθρωπο; Ας γελάσω. Καθρεφτάκι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά.

«Θέλω μόνο να είσαι καλά. Φιλιά πολλά», ήταν η απάντηση που αρκέστηκε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχουν εκφράσει δημόσια την μεταξύ τους αντιπάθεια. Πρόσφατα η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα είχε εκφραστεί με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον δημοσιογράφο από τον αέρα της εκπομπής της.

«Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, δεν θέλω να μιλάω για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι και λίγος, της αξίζει της Φαίης ένας πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Η γνώμη μου είναι αυτή… για αυτό το άτομο δεν θέλω να μιλάω», είχε σχολιάσει μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.