Κατερίνα Καινούργιου και Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρουν μαζί ένα χρόνο μετά τον δημόσιο καβγά τους

Κατερίνα Καινούργιου, Ιωάννα Μαλέσκου

Πλάι πλάι Κατερίνα Καινούργιου και Ιωάννα Μαλέσκου μετά την τηλεοπτική "σφαγή".

Για πρώτη φορά σε δημόσια έξοδο τους συναντήθηκαν – και δη πόζαραν παρέα – η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου τη νύχτα της Παρασκευής. Η συγκεκριμένη συνάντηση σημειώθηκε σχεδόν έναν χρόνο μετά την έντονη, από τηλεοπτικού αέρος, διαμάχη που είχαν οι δύο γοητευτικές κυρίες.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσαν το παρών στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού στο κέντρο της Αθήνας ποζάροντας μάλιστα η μία πλάι στην άλλη στις φωτογραφικές κάμερες που βρίσκονταν εκεί.

Αξίζει να θυμηθούμε πως οι δυο κυρίες είχαν ανταλλάξει πυρά στον αέρα των δύο πρωινών τους εκπομπών με την αρχή να έχει κάνει η Κατερίνα Καινούργιου όταν και το ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπής της ήθελε να παίρνει το «Όλα Γκουντ» τη θέση της εκπομπής «Love It» στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Κάτι που δεν συνέβη ποτέ, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων και η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκρυψε την οργή της στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ. «Νόμιζα ότι είχαμε πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Το να μιλάς για μια εκπομπή και για μια παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι, είναι πάρα πολύ κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, το καταλαβαίνω, αλλά κάπου να υπάρχουν όρια! Ένα σεβασμός στοιχειώδης».

«Μία εκπομπή που μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα όπως όλες οι εκπομπές, θα γίνεται βορά σχολίων και θα γίνεται αυτός ο χορός πάνω σε ανθρώπους; να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας σκεφτόμαστε τι λέμε και για ποιους τα λέμε. Στη ζωή όλα μας γυρνάνε και είναι τόσο μικρός ο κόσμος που αύριο θα ξανασυναντηθούμε. Απογοητεύομαι από τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες γνώμες που μου λένε πολλά περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα των ανθρώπων… Είναι τουλάχιστον ασεβές» είχε εκφράσει η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και οι ίδιοι που αργότερα θα σου πουν «Ιωάννα λυπόμαστε». Τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δική σου προστασία και δε το συνεχίζω» είχε σπεύσει να αποκριθεί στον τηλεοπτικό αέρα η Κατερίνα Καινούργιου.