Κατερίνα Καινούργιου: «Ένας κύκλος κλείνει για εμένα»

Κατερίνα Καινούργιου

Η ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, μετά από το τέλος του Ευτυχείτε.

Η Κατερίνα Καινούργιου έριξε αυλαία σήμερα με το Ευτυχείτε και λίγες ώρες μετά δημοσίευσε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε όσους στήριξαν την εκπομπή αλλά και το OPEN για την συνεργασία τους μέχρι σήμερα.

«Μια ακόμα τηλεοπτική χρονιά έφτασε στο τέλος της… Ήταν μια χρονιά διαφορετική, με περιορισμούς, λιγότερες αγκαλιές, αποστάσεις, αλλά ταυτόχρονα ήταν μια χρονιά που… τελικά εμάς μας έφερε ακόμα πιο κοντά. 🙏🏻

Σας ευχαριστώ για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την επιλογή σας να περνάμε καθημερινά μαζί τα πρωινά μας. Νιώθω ευγνώμων που υποδεχτήκατε με τόση ζεστασιά εμένα και την ομάδα μου στα σπίτια σας. Η σχέση που χτίσαμε είναι για μένα μια ευτυχία… Ευτυχία είναι επίσης η ομάδα των σπάνιων και ταλαντούχων συνεργατών μου στο Ευτυχείτε, όχι μόνο όσους βλέπετε στο πλατό αλλά και πολλούς ακόμα πίσω από τις κάμερες. 
Σας ευχαριστώ για την επιτυχία που κάναμε όλοι μαζί. Το έχω πει πολλές φορές πως η επιτυχία ανήκει στις ομάδες και όχι στις μονάδες. Εύχομαι καλό μας καλοκαίρι, με υγεία και χαμόγελα!
(Καθώς ένας κύκλος κλείνει για μένα, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN)

 


Κρατώ τις ωραιότερες αναμνήσεις και υπόσχομαι η νέα σεζόν να μας βρει ξανά παρέα με τις πιο όμορφες εκπλήξεις… #soon 🥰»