Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε νονά η παρουσιάστρια του Alpha

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου βάπτισε την κόρη στενής της συνεργάτιδας.

Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή είχε την χαρά να ζήσει η Κατερίνα Καινούργιου το απόγευμα του Σαββάτου, 30 Οκτωβρίου. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha βάπτισε την κορούλα της στενής της συνεργάτιδας και προσωπικής της φωτογράφου, Πωλίνας Νιάρχου.

Ειδικότερα, η Πωλία Νιάρχου και ο σύζυγος της, γνωστός πολιτικός μηχανικός Λακωνίας, Νίκος Κατσιαδράμης βάπτισαν τη μικρή τους κόρη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα και η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε στη νεοφώτιστη το όνομα… Αριάδνη.

Οι γονείς και η Κατερίνα Καινούργιου, που επέλεξε μία εντυπωσιακή λευκή δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, έλαμπαν από ευτυχία! Αξίζει να σημειωθεί, ότι και τα βαφτιστικά του μωρού είχαν την υπογραφή της διάσημης σχεδιάστριας.

Αξίζει να σημειωθεί πως, για περισσότερα από πέντε χρόνια, η Κατερίνα Καινούργιου συνεργάζεται με την 34χρονη Πωλίνα Νιάρχου και το αποτέλεσμα των φωτογραφιών που θα δεις στο Instagram της παρουσιάστριας είναι εντυπωσιακό. Εκτός από συνεργάτιδες, είναι και κολλητές φίλες και δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει σε κοινά ταξίδια.

Τώρα, πλέον, η Κατερίνα Καινούργιου και η Πωλίνα Νιάρχου έγιναν και οικογένεια αφού η μικρή Αριάδνη θα τις ενώνει για πάντα.

Πηγή: Tlife.gr