Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορώ ούτε θέλω να ζω με αυτή την αγωνία»

Κατερίνα Καινούργιου

«Ενοχλήθηκα όταν σχολιάστηκε πως είναι στημένο»

Το πρωί της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου, στις 10.00 ακριβώς η Κατερίνα Καινούργιου θα πει την πρώτη καλημέρα της σεζόν από τη συχνότητα του Open TV (παλιό epsilon) και θα μας ευχηθεί «Ευτυχείτε». Λίγο πριν την πρεμιέρα της μίλησε για όλα στο People και στην Σόνια Καζόνι. Ανάμεσα σε αυτά και η δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Νάσο Αναστασόπουλο…

Τι σε έκανε να μοιραστείς μια κοινή φωτογραφία με το σύντροφό σου, Νάσο Αναστασόπουλο, τον περασμένο Αύγουστο κι ενώ ήσασταν μόλις ένα μήνα μαζί; Ξέρεις, όταν ανέβασα τη φωτογραφία υπήρξαν πολλά σχόλια. Κάποιοι μου έγραψαν «Γιατί εκθέτεις τη ζωή σου, μπορεί αυτός να μην είναι ο άνθρωπός σου…». Όμως, δεν μπορώ ούτε θέλω να ζω με αυτή την αγωνία. Περνάω υπέροχα και δεν θέλω να κρύβομαι. Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον. Ναι, όταν είσαι ερωτευμένος θέλεις ο άλλος να είναι αυτός με τον οποίο θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας και θα γίνει ο πατέρας των παιδιών σου. Όμως ακόμα κι αν κάτι ανατραπεί, δεν θέλω να απολογούμαι για αυτό. Εγώ τώρα περνώ καλά και γι’ αυτό το μοιράστηκα.

Αν δεν είχαν κυκλοφορήσει ήδη κάποιες κοινές σας φωτογραφίες σε εβδομαδιαίο περιοδικό θα το έκανες; Ναι, δεν το έκανα επειδή βγήκαν οι φωτογραφίες μας σε περιοδικό. Ο Νάσος ήδη είχε ανεβάσει φωτογραφίες μας στο δικό του Instagram προφίλ που είναι κλειστό. Δεν ήταν κάτι που τάραξε τις ισορροπίες μεταξύ μας ή έφερε αναστάτωση. Γενικά είναι πολύ κουλ.

Τον παπαράτσο που σας έβγαλε μαζί στη Νάξο τον είχατε αντιληφθεί; Όχι καμία σχέση, δεν τον είχαμε δει. Αν τον είχα δει θα τον είχα πιάσει να τον παρακαλέσω να με προστατεύσει. Μου έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και το έχουν σεβαστεί. Όταν πήγαν οι φωτογραφίες στο Hello, ο Άρης Καβατζίκης απλά μου τηλεφώνησε και μου είπε πως έχει κάποιες φωτογραφίες και θα τις βγάλει. Ήταν πολύ κύριος σε αυτό. Λίγο αγχώθηκα γιατί ήταν μια φρέσκια σχέση, αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος.

Κάποιοι είπαν –και τηλεοπτικά- πως το συγεκριμένο παπαρατσικό ρεπορτάζ το είχες συμφωνήσεις με το περιοδικό, πως ήταν στημένο. Δεν έχω ανάγκη να στήσω κάποιο παπαράτσι θέμα. Καλώς ή κακώς η προσωπική μου ζωή για κάποιο λόγο αφορά τον κόσμο. Δεν θα την πουλούσα ποτέ εγώ. Ενοχλήθηκα όταν σχολιάστηκε πως είναι στημένο. Γιατί ειδικά αυτοί που το σχολίασαν μια εβδομάδα μετά κατηγορήθηκαν πως έστησαν παπαράτσι θέμα στο αεροδρόμιο.