Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είχα φύγει με τις καλύτερες σχέσεις από τον Alpha, τότε ήταν διαφορετικά»

Κατερίνα Καινούργιου

"Δεν το είδα ποτέ εκδικητικά ή ότι φεύγω από κάπου και θέλω να πάει χάλια" δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Για την επιστροφή της στον Alpha και το πως νιώθει με τη νέα της εκπομπή μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στο Τηλέραμα και στον Βασίλη Ανδριτσάνο.

Πώς νιώθεις που επέστρεψες στον Alpha;

Δεν είχα φύγει με τις καλύτερες σχέσεις από το κανάλι, τα πράγματα όμως τότε ήταν διαφορετικά: η διοίκηση, εγώ, η ζώνη… Τώρα η διοίκηση είναι διαφορετική κι εγώ έχω εξελιχθεί, έχω δουλέψει περισσότερο, έτσι πιστεύω τουλάχιστον, είμαι πιο ώριμη, οπότε όλα για κάποιον λόγο έγιναν. Δεν πρέπει να πιέζουμε καταστάσεις και να στενοχωριόμαστε πάρα πολύ, ειδικά για τη δουλειά.

Ήταν μια δικαίωση για εσένα αυτή η επιστροφή;

Δεν το βλέπω καθόλου έτσι γιατί πιστεύω ότι αυτή η δουλειά, τουλάχιστον για εμάς που είμαστε παρουσιαστές, είναι πολύ της στιγμής. Δεν το είδα ποτέ εκδικητικά ή ότι φεύγω από κάπου και θέλω να πάει χάλια. Απλώς θέλω να είμαστε προσγειωμένοι και να έχουμε μια καλή εκπομπή. Πέρυσι έτυχε κι ήμασταν εμείς πρώτοι στην πρωινή ζώνη. Εύχομαι και θέλω να είμαστε και φέτος αλλά μπορεί και να μη γίνει. Δεν πρέπει ποτέ να ξεκινάς με τον αέρα του νικητή ή λέγοντας «εγώ είμαι ο καλύτερος».

Έχεις αγωνία για το αν το κοινό σε ακολουθήσει στον Alpha;

Η αγωνία αυτή υπήρξε στην αρχή αλλά βλέποντας την ομάδα, τους ανθρώπους του Alpha και όλο το κλίμα, όλα έφυγαν. Επίσης φέτος παίρνω πολύ καλή πάσα από το Happy Day και αυτό με χαροποιεί πολύ. Θέλω αυτό που κάνουμε να το αγκαλιάσει ο κόσμος. Και επειδή φέτος με έχουν εμπιστευτεί πολλοί άνθρωποι και ό,τι κάνουν το κάνουν με αγάπη, θέλω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους και να πουν «άξιζε αυτό που κάναμε για την Κατερίνα». Δεν θέλω να τους απογοητεύσω.