Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν απορρίπτω το παρελθόν μου, αλλά έχω πάρει τα μαθήματά μου»

Κατερίνα Καινούργιου

"Αν ζεις με αυτή την ανασφάλεια, δεν πας πουθενά"

Είναι από τα κορίτσια που δεν μπορούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους. Τους τελευταίους μήνες η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάθε λόγο να δείχνει χαρούμενη. Η σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο πάει από το καλό στο καλύτερο. Η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και στην Φανή Πλατσατούρα, μεταξύ άλλων μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν.

Τους τελευταίους μήνες βρίσκεσαι σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο. Έχεις τη σχέση που πάντα ονειρευόσουν;

Θα σου πω ότι είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Από εκεί και πέρα, θέλω να προστατέψω αυτό που ζω. Έχω αρχίσει πια να κρατάω πράγματα για τον εαυτό μου. Ωραία η δουλειά, ωραία και η δημοσιότητα κάποιες φορές, αλλά επιθυμώ πια την ιδιωτικότητά μου. Γιατί στο παρελθόν έχω κάνει πολλά λάθη. Διαβάζω παλαιότερες συνεντεύξεις μου και σκέφτομαι «Θεέ μου, τι μπούρδες έχω πει;». Έδινα βαρύγδουπους τίτλους για ανθρώπους που δεν υπάρχουν πια στη ζωή μου και αναρωτιέμαι «Γιατί ήμουν τόσο αφελής;». Δεν θα μπω ξανά σε αυτήν τη διαδικασία, ωρίμασα. Την προσωπική μου ζωή θα προσπαθήσω να την κρατήσω εκτός και τα λάθη του παρελθόντος τα αφήνω πίσω μου. Πάω για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου.

Ξεμπέρδεψες με τα λάθη του παρελθόντος;

Δεν απορρίπτω το παρελθόν μου, το σέβομαι. Αλλά έχω πάρει τα μαθήματά μου και προχωράω μπροστά.

Τι λείπει από τη ζωή σου, σήμερα;

Την αλήθεια; Τίποτα! Είμαι απόλυτα ευτυχισμένη. Και το γεγονός ότι είμαι πολύ καλά αυτήν τη στιγμή το οφείλω πρώτιστα σε μένα. Προσελκύω τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου, σε όλους τους τομείς, επειδή νιώθω εγώ καλά.

Φοβάσαι μήπως αυτό που ζεις τελειώσει;

Αν ζεις με αυτή την ανασφάλεια, δεν πας πουθενά. Τσεκαρισμένο!