Κατερίνα Γκαγκάκη: Το περιστατικό με τον τηλεοπτικό αστέρα – «Ήμουν “ψαρωμένη” και μου ζήτησε…»

Κατερίνα Γκαγκάκη

«Έχω κάνει φίλους. Νομίζω δεν έχω κάνει εχθρούς ή εγώ επιλέγω να βλέπω μόνο φίλους».

Στο περιοδικό “Τηλέραμα” και τον Βασίλη Ανδριτσάνο έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία απάντησε και για ένα περίεργο περιστατικό με έναν αστέρα της τηλεόρασης.

Έχεις κάνει περισσότερους φίλους ή εχθρούς σε αυτή τη δουλειά;

Έχω κάνει φίλους. Νομίζω δεν έχω κάνει εχθρούς ή εγώ επιλέγω να βλέπω μόνο φίλους. Επειδή είναι μια δουλειά που διαρκεί πολλά χρόνια, ο χώρος με ανέχεται και τον ανέχομαι και με αγαπάει και τον αγαπάω, διαλέγω τα θετικά. Υπήρχαν άνθρωποι που με στενοχώρησαν, αλλά οφείλω να ομολογήσω πολύ λίγοι, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα ήθελα να ξανασυναντήσω μπροστά μου ποτέ, αλλά αυτοί πια είναι ακόμα πιο λίγοι.

Άρα δεν κρατάς κακίες…

Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν κρατάω κακίες, γιατί αυτό θα με έκανε πολύ υπεράνω και άνθρωπο που έχει λύσει τα ζητήματά του. Όχι. Είμαι ένας άνθρωπος που, όταν θεωρήσω ότι κάτι με έχει αδικήσει σοβαρά και προσβλητικά, το κρατάω. Και πιστεύω πως πάντα η ζωή τα φέρνει έτσι και κάποια πράγματα θα “πληρωθούν”.

Έχοντας υπάρξει υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε μεγάλο κανάλι, θυμάσαι κάποιο περίεργο περιστατικό με έναν TV σταρ;

Τα πρώτα χρόνια που άρχισα να δραστηριοποιούμαι και ήμουν “ψαρωμένη”, μου είχε ζητήσει κάποιος να κάνει εξώφυλλα σε διεθνείς τίτλους περιοδικών! “Μήπως γίνεται και δεν ξέρω πώς να το κάνω;” αναρωτιόμουν. Μετά κατάλαβα πως δεν γίνεται.