Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν έχω πάρει απόφαση να πω ότι θέλω να κάνω ένα παιδί»

Κατερίνα Γερονικολού

"Σίγουρα μου αρέσουν πολύ και είναι χαρά να συνεργάζομαι μαζί τους και να μου κλέβουν τις σκηνές" ομολογεί η Κατερίνα Γερονικολού.

Με αφορμή τη νέα καθημερινή σειρά του OPEN, «Σαν Ψέμα» παραχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία με την τηλεοπτική της κόρη αλλά και στο «καμπανάκι» για τη δημιουργία της δικής της οικογένειας.

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με ένα μικρό κορίτσι, την Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου;

Η Αλεξάνδρα είναι καταπληκτικό κορίτσι και δεν υποκρίνεται κάτι, της βγαίνει φυσικά. Είχαμε συνεργαστεί στους «Κουραμπιέδες από χιόνι» και εδώ παρότι έχει έναν τεράστιο όγκο εργασίας και σκηνών, τα πάει περίφημα. Το συμπέρασμά μου μετά από τόσα παιδάκια που έχουν περάσει από τα χέρια μου, είναι ότι όταν λένε τη λέξη «μαμά», με κάποιον τρόπο τους επηρεάζει. Ξαφνικά με νιώθουν δική τους, δεν θεωρούν ότι είμαι ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος.

Εσένα ακούγοντας το «μαμά», σου ξυπνάει το μητρικό φίλτρο;

Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά και περνάω πολύ ωραία μαζί τους. Δεν έχω πάρει όμως κάποια απόφαση ηθελημένα, για να πω ότι θέλω να κάνω ένα παιδί. Σίγουρα μου αρέσουν πολύ και είναι χαρά να συνεργάζομαι μαζί τους και να μου κλέβουν τις σκηνές. Γιατί όταν παίζεις με παιδί, αν το παιδί είναι καλό, σου κλέβει τη σκηνή. Είναι χαρά μου λοιπόν η μικρή Αλεξάνδρα να μου κλέβει συνέχεια τις σκηνές (γέλια).

Πηγή εικόνας: NDP Photo