Κατερίνα Δαλάκα: Ποια είναι η αλήθεια για τον Ατακάν στο Survivor;

Κατερίνα Δαλάκα

Με ποιους παίκτες έχει κρατήσει επαφή;

Η Κατερίνα Δαλάκα, λίγο μετά τη νίκη της στο Survivor, μιλά στο 7 Μέρες TV και την Εύη Βαλή για τα πρόσωπα από το παιχνίδι με τα οποία έχει κρατήσει επαφή. Τελικά, ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση της με τον Ατακάν;

Έχεις κρατήσει φιλίες από το προηγούμενο Survivor; Ναι. Με αρκετά άτομα είμαστε φίλοι και αυτό στην ουσία αποδεικνύει ότι δεν είναι όλα επιφανειακά. Με την Εύη, με τη Μελίνα, με τον Τσίλη είμαστε ακόμα φίλοι.

Από αυτή τη σεζόν; Ένιωσες κάποιον περισσότερο κοντά σου; Από αυτή, με τη Δήμητρα, την Αφροδίτη, τον Γιουσούφ, τον Ατακάν, τον Παναγιώτη.

Σχολιάστηκε πολύ η σχέση που ανέπτυξες με τον Ατακάν. Δήλωσες πως δεν υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ σας. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι βγήκε αυτό το συμπέρασμα από το κοινό; Γιατί πάντα όταν βλέπουν μια κοπέλα με έναν άντρα να είναι κοντά, θεωρούν ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία. Για αυτόν το λόγο. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στη φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, γιατί έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες. Δεν μου φαίνεται περίεργο να κάνω παρέα με τα αγόρια, γιατί μπορεί να υπάρξει πολύ βαθιά και αληθινή φιλία.

Διαβάστε όλα τα νέα για το Survivor εδώ…