Καταβεβλημένος ο Ηλίας Μπόγδανος – Το νέο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Ηλίας Μπόγδανος

Ο Ηλίας Μπόγδανος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την πορεία της υγείας του.

Περιπέτεια με την υγεία του βιώνει ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος διαγνώσθηκε τις τελευταίες ημέρες με κορονοϊό και τελικά χθες νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο.

Ο Ηλίας Μπόγδανος δημοσίευσε στον λογαριασμό του μια σειρά από Instastory ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας του και ευχαριστώντας για τα όλα τα μηνύματα που έλαβε: «Καλησπέρα σε όλους! Κάνω αυτό το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, είναι σίγουρα για καλό. Εδώ οι άνθρωποι με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη βελτίωση της κατάστασής μου. Είναι και τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω πόση αγάπη μου δείχνετε. Μου δίνει φοβερή δύναμη και σας ευχαριστώ από την καρδιά μου. Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να γυρίσω από το παιχνίδι και να είμαι ξανά σε εγκλεισμό. Αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που είμαστε υγιείς.»

Ο Ηλίας Μπόγδανος έκλεισε το μήνυμά του με το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε και που, όπως είπε, δεν ήθελε να το κάνει μέσα από το νοσοκομείο.