Καταπέλτης το Θηρίο για Τάσο Ξιαρχό – Η εξομολόγηση για την αλλαγή στο σώμα του

Θηρίο

Όσα έγραψε το Θηρίο για τον Τάσο Ξιαρχό.

Ένα ισχυρό μήνυμα έστειλε το Θηρίο ή Κώστας Δρακούλας, όπως είναι το όνομά του, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram για τη ντροπιαστική ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό, στηλιτεύοντας τα κιλά και τα ρούχα μιας κοπέλας.

Το Θηρίο, αφού έκανε αναφορά και δημοσίευσε μια φωτογραφία για τα κιλά που έχασε, έγραψε για την επίμαχη ανάρτηση του χορογράφου: «Αγαπητέ φίλε. Εσύ που έλεγες πως σε λένε λ…α, αδερφή και πρεζάκια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει «η μάνα σου» όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού επειδή είναι παχουλή!

Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου! Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ…ς και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν!
Καλή προσγείωση φίλε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Drakoulas (@thirio)

#ξιαρχο #xiarhos #xiarho #tasosxiarcho #ειμαιχοντρος