«Καταλάβαινα ότι δεν με συμπαθούσαν λόγω της καταγωγής μου»

Σάσα Μπάστα

«Αυτό δεν με ενοχλούσε τόσο για μένα, αλλά γιατί το έβλεπαν και άλλα παιδιά…».

Η Άννα Λορένη έδωσε συνέντευξη στο “7 ΜΕΡΕΣ TV” και τη Βίκυ Διαμάντη και αναφέρθηκε στα σχόλια που έγιναν στα social media για την καταγωγή της.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που χρειάστηκε να αντιμετωπίσετε;

Οι δυσκολίες ήταν πολλές. Δυσκολευόμουν πολύ όταν έπρεπε να μιλάω για τους συμπαίκτες μου και να παίρνω θέση. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου και καταπιεζόμουν.

Όταν έκλειναν οι κάμερες πώς ήταν τα πράγματα;

Είχαμε μπει σε μια διαδικασία που δεν καταλαβαίναμε πότε έγραφαν οι κάμερες και πότε όχι. Ειδικά με τα κορίτσια ήμασταν συνέχεια μαζί. Το πρώτο που κάναμε ήταν να πηγαίνουμε στα social media και να βλέπουμε τα σχόλια του κόσμου. Κάποια μας έδιναν δύναμη και άλλα μας στεναχωρούσαν.

Ποιο σχόλιο σας στεναχώρησε;

Στάθηκαν πολλοί στην καταγωγή μου. Καταλάβαινα δηλαδή ότι δεν με συμπαθούσαν όχι λόγω χαρακτήρα, αλλά λόγω καταγωγής. Αυτό δεν με ενοχλούσε τόσο για μένα, αλλά γιατί το έβλεπαν και άλλα παιδιά που στεναχωριούνταν επειδή μπορεί να είναι από την ίδια χώρα και καταλήγουν να βάζουν οι ίδιοι ταμπέλα στον εαυτό τους. Εγώ σε αυτή την ηλικία τα έχω ξεπεράσει αυτά, έχω ζήσει και στο εξωτερικό που η καταγωγή δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Άννα Λορένη

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!