Κάρμεν Ρουγγέρη: Γιατί απείχε από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια;

Κάρμεν Ρουγγέρη

"Η αλήθεια είναι πως..."

Η Κάρμεν Ρουγγέρη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος και στη Φωφώ Μπόνιου, μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά της και αποκάλυψε τι θα έκανε εάν ήταν πλούσια.

Τι σας έκανε να πείτε «ναι» καθημερινή κωμωδία του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος»;

Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο μου γίνονται προτάσεις. Όλο έλεγα «όχι», γιατί πάντα οι προτάσεις έρχονταν το καλοκαίρι που εγώ, εδώ και 25 χρόνια, είμαι αφιερωμένη στο θέατρο των παιδιών, κάνοντας περιοδείες σε όλη την Ελλάδα. Η πρόταση φέτος έγινε σε μια τέτοια εποχή που είδα ότι θα μπορούσα να κάνω την περιοδεία, εκτός από 2- 3 σημεία. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε καθημερινό σίριαλ και είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένη.

Εσείς, αν ήσασταν πλούσια, τι θα κάνατε;

Θα έκανα ένα θέατρο για τα παιδιά και θα έφτιαχνα ένα παλάτι, μέσα στο οποίο θα έμπαιναν τα παιδιά και θα έβλεπαν τις παραστάσεις μου. το θέμα όμως είναι ότι δεν παίρνω λαχεία!

Τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία;

Όχι, δεν πιστεύω ότι τη φέρνουν. Η υγεία φέρνει την ευτυχία.

Ποιος είναι ο ρόλος σας στη σειρά του ΑΝΤ1;

Είμαι η Βενετία, μαμά της Φωτεινής Τσακίρη και πεθερά του Σωτήρη Καλυβάτση, τον οποίο δεν τον παραδέχομαι, γιατί θα ήθελα κάποιον πρίγκιπα και αυτός δεν είναι. Άχρηστο τον ανεβάζω και άχρηστο τον κατεβάζω. Κατά βάθος, όμως, τον αγαπάω.