Κάρμεν Ρουγγέρη: «Αυτό που βρέθηκε, εντοπίστηκε πολύ νωρίς και πρόλαβα»

Κάρμεν Ρουγγέρη

«Ευτυχώς εγώ είμαι της προληπτικής ιατρικής», λέει η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την περιπέτεια με την υγεία της.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που βιώσατε η οποία σας έκανε να αναθεωρήσετε όσα είχατε για δεδομένα; Είχατε μιλήσει και για την περιπέτεια της υγείας σας.

Ευτυχώς εγώ είμαι της προληπτικής ιατρικής. Αυτό που βρέθηκε, εντοπίστηκε πολύ νωρίς και πρόλαβα. Θα μπορούσε να ήταν επιθετικό όμως δεν ήταν. Σκεφτόμουν πως όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή και είπα αν έρθει τώρα ας έρθει. Γενικά είναι όμορφο να βλέπεις πάντα την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Όταν έγινε αυτό είχα περάσει ήδη πάρα πολλά χρόνια ευτυχισμένη και υγιής. Υπάρχουν πολλοί συμμαθητές μου που έχουν πεθάνει, υπάρχουν και μικρότεροι άνθρωποι που έχουν πεθάνει όποτε θέλω να σου πω ότι εδώ που έφτασα πρέπει να είμαι ευχαριστημένη.

Ουσιαστικές φιλίες κάνατε στο θέατρο;

Εγώ πάντοτε θεωρώ όλο τον κόσμο φίλο μου. Έχω δει και στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση που κάνουν, για λίγο καιρό είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και μετά χανόμαστε. Η ζωή τα φέρνει έτσι και με την επόμενη δουλειά κάνουμε άλλους φίλους. Η φιλία θέλει χρόνο. Ο κόσμος που μου μιλάει στο δρόμο είναι φίλοι μου.