Καλομοίρα: «Όλοι μου λένε: Τι έκανες; Είσαι κούκλα»

Καλομοίρα

"Κατόπιν αποφάσισα να ασχοληθώ πολύ με τον εαυτό μου κυρίως για λόγους υγείας, αλλά και επειδή ήθελα να είμαι θετικό πρότυπο για τα παιδιά μου" δήλωσε η Καλομοίρα.

Η Καλομοίρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello! και στην Μαρία Κολλιάτσα και μίλησε για τις αλλαγές που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση.

Στην εξωτερική σου εμφάνιση τι προσέχεις περισσότερο; Έχεις ξανασυστηθεί με όλη αυτήν την ανανέωση που έκανες.

Έχει πλάκα γιατί όλοι μου λένε «Τι έκανες; Είσαι κούκλα», αλλά εγώ πιστεύω ότι αν δεν το θέλεις πραγματικά, αν δεν έχεις στοχοπροσήλωση και αν όλο αυτό δεν προκύπτει από μέσα σου, δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Μετά τις εγκυμοσύνες μου είχα πάρει αρκετά κιλά, αλλά δεν με ένοιαζε, ήμουν καλά με όλο αυτό, τη ζούσα εκείνη την περίοδο. Κατόπιν αποφάσισα να ασχοληθώ πολύ με τον εαυτό μου κυρίως για λόγους υγείας, αλλά και επειδή ήθελα να είμαι θετικό πρότυπο για τα παιδιά μου. Θα σου πω μόνο ότι δεν έτρωγα καθόλου φρούτα. Όταν έφτιαχνα τη φρουτοσαλάτα στα παιδιά, εγώ πήγαινα στη γωνία να μην με βλέπουν και έτρωγα μπισκότα. Δεν μπορείς να λες στα παιδιά σου «φάτε φρούτα γιατί έχουν βιταμίνες και σας κάνουν καλό» κι εσύ να τρως με γυρισμένη πλάτη μπισκότα. Έτσι, άρχισα να τρώω ένα φρούτο και ένα μπισκότο -όχι ένα κουτί.

Παράλληλα με αυτήν τη μεγάλη αλλαγή ζωής, ξεκίνησα καθημερινή γυμναστική και να συνδυάζω σωστά τις τροφές. Ειδικά όταν ο ένας γιος μου αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, αποφάσισα να μαγειρεύω πολύ θρεπτικά φαγητά και να ακολουθούμε οικογενειακώς μία ισορροπημένη διατροφή. Πλέον τρώω ό,τι θέλω, αλλά σε σωστές δόσεις και με συγκεκριμένους συνδυασμούς. Δεν καταναλώνω τηγανητά κάθε μέρα, τα έχω περιορίσει στο 10%. Ήμουν 91 κιλά και τώρα είναι 53. Καταλαβαίνω όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να χάσουν βάρος.