Καλλιστεία 2019: Οι νέες Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η λαμπερή βραδιά το βράδυ της Τετάρτης.

Τα Καλλιστεία 2019 ανέλαβε να παρουσιάσει η Μαρία Κορινθίου στο ανακαινισμένο θέατρο Alhambra.

Στον λαμπερό διαγωνισμό ομορφιάς Σταρ Ελλάς 2019 στέφθηκε η 20χρονη με καταγωγή από τα Τρίκαλα Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς της, ενώ Μις Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολλάνη, η 23χρονη πολιτικός μηχανικός με καταγωγή από την Αθήνα.

Εκτός από τις διαγωνιζόμενες την παράσταση έκλεψε η Μαρία Κορινθίου, η οποία έλαμπε μέσα στην εντυπωσιακή πράσινη τουαλέτα με χρυσές λεπτομέρειες του Οίκου Τρανούλη. Από το πλευρό της όμορφης ηθοποιού δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο σύζυγος Γιάννης Αϊβάζης και η κόρης τους, Ισμήνη. Μπαμπάς και κόρη κάθισαν στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να καμαρώνουν την παρουσιάστρια της βραδιάς!

Η κριτική επιτροπή είχε άρωμα γυναίκας, καθώς το δύσκολο έργο ανέλαβαν οι: Μαίρη Βιδαλη, Ισαβελλα Δαρρα, Λιλα Πανταζη, Φρυννη Λαττου και Αθηνα Τρανουλη. Ο Βασίλης Δήμας και η Νάιρα Αλεξοπούλου ανέλαβαν να διασκεδάσουν το κοινό κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ενώ για πρώτη φορά είδαμε το θεσμό να ανοίγει αυλαία με ένα θεατρικό δρώμενο. Συγκεκριμένα, η έμπνευση ήρθε από την αρχαιότητα και την ιστορία του Πάρη και της ωραίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Αναπληρωματική Μις Ελλάς 2019: Παπαευθυμίου Ναταλία

Αναπληρωματική Σταρ Ελλας 2019: Χατζή Ιωάννα

Ελληνίδα 2019: Τσέχου Σάρα

Τουρισμός 2019: Περατσάκη Ιωαννα

Μις Ελλάς 2019: Έρρικα Κολλάνη

Σταρ Ελλάς 2019:Ραφαέλα Πλαστήρα

Πηγή: tlife.gr