Καλλιόπη Ευαγγελίδου: «Μετά τις Άγριες Μέλισσες, στα περισσότερα νέα σίριαλ φορούν μαντίλες»

Καλλιόπη Ευαγγελίδου

«Το γεγονός ότι έχετε πολλά χρόνια να με δείτε στην τηλεόραση είναι μια σύμπτωση νομίζω», εξομολογείται η Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Για τη σχέση της με την τηλεόραση απάντησε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Καλλιόπη Ευαγγελίδου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “MYtv” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο.

Η Καλλιόπη τι είναι αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο;

Έχω τρία παιδιά και η μόνη μου ευχή είναι να είναι υγιή, τυχερά και ευτυχισμένα. Δεν έχω άλλη ευτυχία όταν κλείνω τα μάτια μου. Πραγματικά. Από την άλλη, τη δουλειά μου την κάνω γιατί την αγαπώ και για να επιβιώνω. Αν είχα λύσει το βιοποριστικό ζήτημα, ίσως να μην την έκανα καν. Επομένως, όπως καταλαβαίνετε, δεν έχω ιδιαίτερες φιλοδοξίες.

Ποια είναι η σχέση σας με την τηλεόραση, δεδομένου ότι έχουμε να σας δούμε πολλά χρόνια;

Το γεγονός ότι έχετε πολλά χρόνια να με δείτε στην τηλεόραση είναι μια σύμπτωση νομίζω. Έφυγα μακριά, έκανα παιδιά, άλλαξαν οι προτεραιότητές μου, άλλαξαν τα πράγματα. Επίσης, το ελληνικό σύστημα, όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και ευρύτερα, δεν έχει ιδιαίτερη φαντασία. Αρκεί να δείτε μόνο ότι, μετά την επιτυχία της δραματικής σειράς Άγριες Μέλισσες, στα περισσότερα νέα σίριαλ φορούν μαντίλες. Από εκεί και πέρα, είμαι ένας άνθρωπος που εργάζεται, βρίσκεται στη δημιουργική διαδικασία, αλλά ούτε το κυνηγάω ούτε το απορρίπτω.